Ezek a nőies frizurák könnyedén elkészíthetők hosszú hajból, jól jönnek, ha szeretnéd kicsit változatosabbá, illetve sikkesebbé tenni a hajviseleted.

hirdetés

Bár a hosszú tincsek jó alapot adnak ahhoz, hogy akár minden nap más-más hajstílust próbáljon ki az ember lánya, könnyű kifogyni az ötletekből, vagy épp a bonyolult frizurakészítési procedúrák akasztják meg a változatosságra való törekvést.

Időnként nem árt néhány új ötletet begyűjteni, amellyel könnyedén felfrissíthető a megjelenés, sőt, kevés időráfordítással elegánsabb, sikkesebb lehet a hajviselet. Ezek a nőies frizurák egyszerűen elkészíthetőek hosszú hajból, nem igényelnek profizmust, az alábbi trükkök segítségével lazán elboldogulhatsz velük.

Egyszerű, nőies frizurák hosszú hajból: elegánsabbá teszik a megjelenést

A legtöbb szuper sikkes frizura bonyolult alaplépésekből áll, vagy túl sok kellékkel kell zsonglőrködni a haj összefogása, bodorítása során, de az is elrettentő lehet, ha rutinosságot igényel a művelet.

Az alábbi videóban négy hajstílus látható egymás után, melyek könnyedén kivitelezhetők akkor is, ha alap ügyességi szinttel rendelkezik az ember, és nem szeretne sok időt szánni a frizurájára. A videók között a kis nyilakkal tudsz lapozni.

Az első tipp egy hullámos hajviselet, ami dús hatást garantál. Nem baj, ha nincs hajgöndörítő masinád, egyszerű hajvasalóval éppúgy elkészítheted a lágy esésű loknikat, ennek a trükknek a segítségével. Kifejezetten hosszú haj kell hozzá, hogy a videóban látható módon lehessen közrefogni a tincseket az eszköz felmelegedett lapocskáival.

Amilyen nőies és elegáns, legalább annyira egyszerű a következő hajviselet, amihez csak négy hajgumira van szükség. Persze az sem árt, ha ismered a háromágú fonást, ez azonban a legalapvetőbb fonási forma, így valószínűleg sokaknak nem okoz gondot.

Kép: Getty Images.

 

A harmadik trükk segítségével változatosabbá teheted a copfkészítést. Sikkesebb lesz a frizura, és dús hatást kap, ha ilyen módon fogod össze a hajad.

A negyedik hajstílushoz hullámcsatokra és alapszintű hajfonási tudásra lesz szükséged. Ha mindez a rendelkezésedre áll, bármikor, akár rohanós napokon is könnyűszerrel beültetheted a rutinodba ezt a hajkészítési műveletet. Csodás frizura, amivel különlegesebbé varázsolhatod a megjelenésedet!

Kiemelt kép és cikkfotó: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés