Nőies és elegáns loknis frizura rövid hajból is készíthető, érdemes ellesni ezt az egyszerű hajvasalós technikát.

hirdetés

Nem igaz, hogy a rövidebbre vágott haj egyoldalúan viselhető, ma már számos eszköz megkönnyíti a hajformázást, így akár többféle stílusban ki lehet próbálni ugyanazt a fazont.

A mini francia bob csakúgy, mint a pixie, változatosan variálható a mindennapokban. Speciális hajkrémekkel például kócosan tincsessé varázsolhatod a frizurád, de hátrasimítva éppúgy kipróbálhatod, illetve az elegáns, nőies stílus jegyében lágy hullámokat csempészhetsz a hajadba.

A vintage stílusú loknis frizura könnyedén elkészíthető rövid hajból, ami azt illeti, az állig érő bob a legideálisabb hozzá.

Szuper nőies loknis frizura rövid hajból: így használd a hajvasalót

A rövid haj ondolálását hajvasalóval könnyebb megoldani, mint mondjuk, csavarókkal. Ráadásul az eszköz kiválasztását az is meghatározza, hogy milyen stílusú hullámokat szeretnél. Az elnyúlt, szellősen könnyed, lágy esésű loknikhoz a hajvasaló lapos felülete a legideálisabb.

A videóban láthatod, hogy kell ügyeskedni a masinával, hogy finom íveket csalj a hajadba, csigákba ugró fürtök helyett. Nem mindegy az irány, hogy merre csavarod meg a tincseket, ezért nem árt ellesni a technikáját. Ha már megvannak az alaplépések, ez az elegáns loknis frizura játszi könnyedséggel elkészíthető rövid tincsekből.

Minden alkalomra tökéletes, kifinomulttá teszi a megjelenést akkor is, ha farmert és szimpla inget viselsz, de elegáns öltözékhez ugyancsak nagyszerű választás. Ráadásul nem tart sokáig a művelet, és egy díszes csattal vagy hajpánttal bármikor izgalmasabbá teheted.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés