Ma már nem ritka, hogy egy-egy fast fashion márka esküvői kapszulakollekcióval rukkol elő, de a divatkínálatban is szép számmal akad olyan nőies fehér ruha, ami menyasszonyi ruhának is beillik, ha kényelemre, illetve letisztult, vagy rusztikus stílusra törekszel.

hirdetés

A szalonok általában nagyban gondolkodnak, de a bőséges kínálat vagy árban, vagy stílusában nem egyezik az egyszerűséget szem előtt tartó menyasszonyok igényeivel.

Egyre népszerűbbek a kertben, tóparton, otthonos, fesztelen környezetben, spontán szervezéssel megtartott nyári esküvők, melyek mellőzik a puccos körítést és a felhajtást. Ez a módi sok terhet levesz a menyasszony válláról, és azért is csábító, mert nem kell túl nagy szervezésbe bonyolódni.

6 fehér ruha az online kínálatból, ha kerülöd a puccparádét

A trendek változásához és a kis költségvetésű esküvők népszerűségéhez a fast fashion kollekciók is hipergyorsan igazodtak, így évről-évre megjelennek olyan alkalmi fehér ruhák a felhozatalban, melyek tökéletesen passzolnak egy kertben, teraszon megrendezett kötetlen menyegzőhöz.

A rusztikus rövid ruhák akár az utcán is viselhetőek, és más alkalomkor éppúgy kihasználhatóak, így duplán megérik az árukat. A csipkés részletek és a letisztult vonalvezetések egyben kínálják az ünnepi eleganciát, és a szolid visszafogottságot.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés