Az esküvők egyik kötelező elemévé vált a köszönőajándék, amely általában egy kis apróság. Ezt az ifjú pár adja a vendégeknek köszönetképp, hogy jelenlétükkel emelik a nagy nap fényét. Mivel a jegyespárok egy rémes várakozási spirálba keveredtek az elmúlt időszakban, és a koronavírus-járvány miatt kénytelenek voltak halogatni a boldog eseményt, ez a gesztus most még nagyobb jelentőséggel bír, hiszen egyúttal azt is kifejezi: köszönjük, hogy velünk együtt türelemmel vártál, és jó, hogy újra mind együtt lehetünk. Rengeteg különféle apróság közül választhattok, vagy akár otthon is elkészíthetitek a meglepetéseket.

hirdetés

Az elmúlt években hatalmas divattá vált a köszönőajándék, emiatt számos kreatív ötlettel találkozhattok az interneten. Mivel apróságról van szó, ezért sokszor akár otthon is elkészíthetőek az ajándékok. A kreatív üzletekben könnyedén megtalálhatjátok a hozzávalókat, és a csomagolást úgyszintén megoldhatjátok házilag.

Ezzel jelentős pénzt megspórolhattok, miközben közös szabadidős elfoglaltságnak sem utolsó. Ha még kellő időtök van az esküvő napjáig, bátran belevághattok a megvalósításába.

Egyedi köszönőajándékok, amelyeket könnyedén elkészíthettek

Egyre nagyobb divat, hogy bizonyos dolgokat a pár készít el az esküvőre: lehet ez a vendégkönyv, köszönőajándékok vagy a dekoráció egy része. Ezzel természetesen pénzt is lehet spórolni, és sokkal személyesebbé tehető az ünnepi hangulat, illetve egyedibbé varázsolható az esküvő.

Ha köszönőajándékról van szó, nem kell túlzásba esni, elég egy jelképes apróság, ami a vendégeket a párra emlékezteti. Általában sütiket, hűtőmágnest, vagy egyéb apróságokat szoktak választani.

Persze, lehetnek nagyobb ajándékok is, de sok vendég esetén az már többletköltséget jelent. Ha viszont mégis szeretnétek kreatívak lenni, mindezt úgy, hogy még spóroltok is, akkor hoztunk pár remek ötletet, amelyeket költséghatékonyan elkészíthettek.

 

Pár igazán egyszerű ötletet gyűjtöttünk csokorba, amelyeknek az elkészítése nem igényel különösebb kézügyességet. A színekkel kedvetekre játszadozhattok, és a csomagolással az esküvő színvilágához igazíthatjátok az apró ajándékokat. Az biztos, hogy a vendégek értékelni fogják a figyelmességet, és évek múlva is emlékezni fognak a menyegzőre!

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés