Az esküvők kedvelt dekorációs elemei a virágok, lufik, de az utóbbi években a fém és üveg dekorelemek szintén nagyon népszerűek. Kis kreativitással saját kezűleg is elkészíthetitek az esküvői dekoráció elemeit, mutatunk pár ötletet kifejezetten téli esküvőre.

hirdetés

Téli esküvői dekoráció saját kezűleg, túlspilázás nélkül

A dekoráció elkészítéséhez sokan erre szakosodott cégeket bíznak meg, akik a legjobb tudásuk szerint teszik barátságosabbá a helyszínt, a pár ízlésére szabva. Persze, ez nem olcsó mulatság, és jelentősen megnöveli a lagzi költségeit. Kétségtelen, hogy például virágfalat vagy virágkaput elég nehéz szakavatatlan kezekkel összedobni, de az egyszerűbb díszítőelemekkel akár ti magatok is megbirkózhattok. Kreatívan készülhettek az esküvőre, és még pénzt is spórolhattok.

A virágok természetesen a téli szertartásról sem hiányozhatnak, ám dekorálhattok mással is. A tobozok, fenyőágak nagyszerűen passzolnak az évszakhoz, és könnyű őket beszerezni. Igazán ünnepivé varázsolják majd az esküvő helyszínét. Ha megjött a kedvetek a kézműveskedéshez, akkor remek ötleteket szerezhettek a képgalériánkból.

 

Nyitókép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés