A járványhelyzet miatt sokan az esküvőjüket is elhalasztják, de a későbbre tolt dátum újabb lehetőséget kínál a tervezgetésre. Most van idő kigondolni, milyen legyen a dekoráció, mi pedig remek inspirációkkal szolgálunk.

hirdetés

Már nincs olyan része az életünknek, amit ne érintene a koronavírus terjedése miatt kialakult veszélyhelyzet. Jelenleg az óvatosság és a megelőzés körül forognak a mindennapok, így érthető, hogy sokan az esküvőjüket is lemondják, vagy egy későbbi dátumra teszik át.

Ám, ami késik, nem múlik, így, ha még bizonytalan is, hogy mikor lehet újra biztonságban, önfeledten együtt ünnepelni a családdal és a barátokkal, ebben a helyzetben jut idő újabb inspirációk felé nyitni. Aprólékosabban átgondolhatjátok az esküvői dekoráció részleteit, beemelhettek új ötleteket, informálódhattok a szolgáltatókról.

Valami kék – tuti tippek az esküvői dekorációhoz

Korábban már írtunk róla, hogy a kék lett a 2020-as év divatszíne, amely a lakberendezéstől kezdve a divatkollekciókon keresztül egészen az esküvőig, szinte mindenhol felbukkan. A Pantone cég egész pontosan a klasszikus kéket nevezte meg az év meghatározó árnyalatának, mely nyugalmat és békességet sugall, ugyanakkor bizalmat ébreszt.

A klasszikus kék jó társa a friss fehérnek, így természetesen az esküvői csokorban, a terítékben, és a dekorációban is remekül mutat. Ehhez kapcsolódóan nagyszerű inspirációs szikrák érkeztek hozzánk gyönyörű esküvői fotók formájában, melyek segíthetnek megtervezni az esküvő stílushangulatát és letisztult színvilágát.

 

Bár most nem tudtok találkozni az esküvőszervezést segítő szolgáltatókkal, hogy együtt megtervezzétek a részleteket, ebben a fotóanyagban rengeteg stílustippet találhattok a helyszín berendezésétől, díszítésétől kezdve a virágcsokrokig.

Birta Endre gyönyörű esküvői stílusfotói a romantikus etyeki Rókusfalvy birtokra kalauzolnak el benneteket, mely szőlőültetvényével és rusztikus atmoszférájával őszi-téli esküvők megrendezéséhez is csodás helyszínt biztosít.

Valami régi, valami új, valami kölcsönkapott és valami kék – mindenki ismeri ezt az angolszász esküvői babonát, de most ahhoz is ötleteket kaphattok, hogyan varázsoljátok bele a kék színt az esküvő miliőjébe úgy, hogy még a babona egy részét is kipipálhatjátok. A fotózásról készült videót itt nézhetitek meg.

Esküvői dekoráció: Bodza Virágműhely – Katona Erzsébet
Esküvői fotós: Birta Endre – Facebook: Birta Photography – wedding, lifestyle
Esküvői videó: Hirling Péter – Motion Moments Productions – @motionmomentsproductions
Menyasszonyi ruha: Balint Sara Bridalwear
Esküvői frizura: : Danó Renáta – Danó Renáta Hair Stylist
Esküvői smink: Dömsödi Orsolya – Dömsödi Orsolya Make Up Artist – @orsolyadomsodimakeup
Esküvői torta: Keléné Lipka Tímea – LipCake Factory tortaműhely – @lipcakefactory
Esküvői meghívó: Gitta grafika – @gittagrafika
Bútor: Sátorkölcsönző – @satorkolcsonzo
Estélyi ruha, esküvői készülődős köntös: Darcsi Orsolya
Fotózás helyszín: Rókusfalvy Birtok
Modellek: Pállai Jenny, Péli Máté.

Képgaléria képei: Birta Endre/Birta Photography.

  • Megosztás:
hirdetés