Mint ahogy arról már egy korábbi írásunkban is beszámoltunk, a kék az idei év egyik legtrendibb divatszíne. Ruhában, cipőben, egyéb kiegészítőben is nagyon divatos, különösen a királykék, de egyéb árnyalataival sem lehet túlzottan mellélőni. Az alábbiakban egy csodaszép, pasztellkékben pompázó szemsminket mutatunk be, ami garantáltan éke lesz a megjelenésednek.

60-as és 90-es évek inspirálta ragyogó smink

A videóban bemutatott sminket a 60-as évek inspirálta, így igazi retró dívaként tündökölhetsz benne. Elkészítéséhez egy pasztellkék szemceruzára és szemhéjfestékre lesz szükséged, de előbbi hiányában az utóbbi önmagában is megteszi.

Elsőként világosbarnával hangsúlyozd a mélyítővonalat, majd erre jöhet a kék szín, amit alaposan dolgozz el. Vigyél a színből az alsó szempillatövekre is, a vízvonalat pedig világoskék és fehér szemceruzával emeld ki. Jöhet a szempillaspirál, amiből az alsó pillákra is vigyél az igazi 60-as évek hatásért.

Ennél a sminknél érdemes a szemöldökcsontot is hangsúlyozni highlighterrel, amivel még jobban kiemelheted a tekintetedet. Díszítésképpen apró gyöngyöt is tehetsz a belső szemzughoz, ami ugyancsak nagy divat idén. A sminked többi részét készítsd el rendes rutinod szerint, bár a száj hangsúlyozásánál érdemes ellesni Regina trükkjét, aki egy hangsúlyos barna szájkontúrhoz egy árnyalattal világosabb rúzst párosított. Ez nagyon hozza a 90-es évek hangulatát, ami a szemfestéssel kombinálva egy igazán különleges és egyedi smink összképét adja.

 

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés