Az őszi szezon kimeríthetetlen kelléktárat szolgáltat az esküvői dekorációkhoz. A lombhullató évszak, hálás téma, hiszen rengeteg jellemzője beépíthető az asztaldíszek hangulatvilágába. Csupán az nehezíti majd meg a dolgotokat, hogy nehéz dűlőre jutni a jobbnál jobb ötletek között.

Az őszi gyümölcsök, illatok, a fátyolos, meghitt fények és az avartónusok a legjobb inspirációs források, ha épp az esküvői dekoráción töritek a fejeteket. Nem véletlen, hogy a nyár elmúltával is a természet körül forognak az esküvői trendek, mert, hiába nem lehet már kint ünnepelni a szabadban, tópartra, erdőbe szervezni a lagzit, azért megvannak a kiskapuk ahhoz, hogy egy igazán szívet melengető, rusztikus rendezvényt rittyentsenek össze a párok.

Sokan szervezik ilyenkor az esküvői vacsorát zárt teraszra, télikertbe, vagyis üvegházba, esetleg pajtába. Nem muszáj a hamisítatlan falusi hangulatot követni ilyenkor, szóba jöhetnek elegáns asztali dekorációk is, melyek meghatározzák az esküvő atmoszféráját.

Bájos asztaldíszek őszi esküvőre

Kis létszámú esküvőnél a saját készítésű asztaldíszek sem tűnnek lehetetlen megoldásnak. Nem muszáj drága beruházásra gondolnotok, hiszen az ősz tálcán kínálja a diót, szőlőt, tököt, és a színpompás faleveleket.

Szárított mezei virágokkal, pampafűvel, almával, gyertyákkal, kombinálhatjátok az asztali dekorációt, de, ha virágkötővel készíttetitek el a díszítéseket, akkor is kérhetitek, hogy mohát, bogyókat, napraforgót, vagy magvakat is használjon fel a remekművekhez. A burgundi és sárga összeállítások szinte adják magukat, de nem csak élénk színekben gondolkodhattok. Adunk pár inspiráló tippet!

 

Kiemelt képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés