Persze, minden esküvői fotóalbumba kell egy tortaszeletelős, vagy beállított családi fotó, de érdemes arra is gondolni, hogy az esküvői fotók tíz-húsz év múlva is közvetítsenek számotokra olyan bensőséges, spontán elkapott pillanatokat, amelyekre mindig élesen és tisztán szeretnétek visszaemlékezni.

Mielőtt felvázolnátok a fotósnak az igényeiteket, mélyedjetek el magatokban, és őszintén gondoljátok át, hogy milyen jellegű fotókat szeretnétek látni az albumotokban. Amikor felállítjátok magatokban a prioritásokat, gondoljatok úgy az esküvői fotógyűjteményre, mint egy időkapszulára, amely átmenti az utókornak a nagy nap különleges pillanatait és hangulatát.

Beszédes esküvői fotók

Amikor majd annyi idő eltelik a közös életetekben, hogy az esküvőtök egyes részletei már megfakulnak a fejetekben, mire szeretnétek tűpontosan emlékezni? Arra, hogy milyen szép volt a menyasszonyi ruha, ahogy szétterült a réten, vagy arra, milyen volt a szülők, a koszorúslányok, a vőlegény reakciója, amikor meglátták benne a menyasszonyt?

 

A beállított fotók is kellenek persze, hiszen dokumentálják, kik osztoznak az örömötökben a nagy napon, bemutatják a helyszínt, és gyönyörű kompozíciókba helyeznek benneteket, amikor a boldogságotokat és a szerelmeteket ünneplitek.

Ám a pillanatképek, melyek a bensőséges hangulatot, a vidámságot, a bolondozást örökítik meg, talán még nagyobb értékkel bírnak. Az efféle fotók ugyanis, szavak nélkül mesének, így tisztán megőrzik az örökkévalóságnak az esküvőtök történetét.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés