Az esküvői boltív jellemzően a tavaszi, nyári, és a kora őszi esküvők egyre divatosabb kelléke, amit kinti szertatáshoz használnak elsősorban, de manapság az sem lehetetlen, hogy beltérben állítsuk fel.

hirdetés

Az esküvői boltív igazán romantikus

Kétségtelen, hogy nagyon romantikusan hat, ha egy virágokkal díszített boltív alatt mondja ki a pár a boldogító igent, így egyre népszerűbb kiegészítője az esküvőknek. Ráadásul a fotóknak is remek keretet ad, így sokkal esztétikusabbá lehet tenni az esküvői emlékeket. Rengetegféle változatban el lehet készíteni, aminek csak a képzelet szab határt. A formák, textíliák és a virágok is sokfélék lehetnek, mivel könnyen lehet őket variálni.

Ha a szabadban tartjátok az esküvőt, érdemes a környezettel összhangba hozni a boltívet, és olyan virággal ékesíteni, amelyek szezonálisak, de a boltív stílusában, anyagában is visszatükröződhet a környezet. Ha épp csak tervezitek az esküvőt, és pont egy romantikus boltívben gondolkodtok, lapozzátok át a galériát, ahol összegyűjtöttünk néhány ötletet a megvalósításhoz.

 

Nyitókép: Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés