Elképesztően gyönyörű sminket mutatunk, ami nemcsak barna szeműeknek áll jól, a dús szemöldök azonban elengedhetetlen hozzá.

hirdetés

Audrey Hepburn a kifinomult stílus, a nőies elegancia és a kislányos báj megtestesítője volt egy személyben, akinek megjelenését a mai napig nem lehet pusztán a divatikon jelzővel körbehatárolni. Sugárzó szépsége több volt a sminkjénél és a fizurájánál, mégis a mai napig vágyat érzünk arra, hogy leutánozzuk. Hubert de Givenchy legendás múzsája még most is rengeteg nőt inspirál, ha szépségről vagy kellemről van szó.

Klasszikus, időtálló sminkje a dús, vastag szemöldökformával, és a pajkos cicaszemmel, most is sokak kedvence, valójában örök érvényű divatot teremtett vele. Az alábbi videóból lépésről lépésre leshetjük el a színésznő finom színhasználatát.

Az elképesztő átváltozásokra képes sminkes vlogger minden apró részletében leutánozza Audrey Hepburn elegáns sminkjét, amit bármelyik menyasszony bátran bevállalhat. A semleges árnyalatoknak köszönhetően nemcsak barna, hanem kék és zöld szeműeknek is jól állhat ez a smink, ám a vastag, bozontos szemöldök elengedhetetlen hozzá. A most divatos romantikus, hercegnős esküvői ruhákhoz nagyszerűen passzol.

 

Kiemelt kép: Sunset Boulevard/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés