A tél típusra jellemző a tiszta, kontrasztos színhatás, amit úgy képzelhetünk el a legjobban, ha Hófehérkére gondolunk. Hozzá passzol leginkább ez a finom, menyasszonyi smink.

hirdetés

A tél típusok alapvetően világos bőrrel rendelkeznek, mely lehet porcelánfehér, elefántcsontszínű vagy hideg bézs. Jellemzően az arcuk árnyalatához képest jóval sötétebb hajszín társul hozzájuk, melyben szintén hideg tónusok játszanak.
Bár a jeges és élénk koloritok egyaránt jól állnak nekik, a tüzesebb rúzsokat mindig ellensúlyozniuk kell hűvös alapozóval és szemhéjtónusokkal. Ám mi van akkor, ha a hófehér ruhájához kissé melegebb bőrszínt szeretne a menyasszony, finom, natúr sminkkel?

A Hófehérke típusoknál nagyon kell ügyelni arra, hogy ne tűnjön túlfestettnek az arc. Finom bőrüket elnehezítik a füstös, mély, morózus szemfestékek, így ezeket érdemes elkerülniük. Ellenben hideg rózsaszínnel, gyöngyházfényű bézzsel, hűvös pezsgőszínnel frissebbé varázsolhatják világos bőrüket.

A videón szereplő, tél típusú menyasszony saját magának készíti el elegáns, szemhangsúlyos sminkjét, melynek kifinomult színvilága segítségedre lehet a hozzád passzoló árnyalatok kiválasztásában. Chloe Morello bőre nem teljesen hófehér, kissé bézses beütésű. Ha nem találsz a bőrtónusodhoz közel álló alapozót, keverd ki két termékből a megfelelő árnyalatot, ahogy a blogger tette.

Világos szemeit selyemfényű, hűvös pezsgőszínnel hangsúlyozza, és, hogy elkerülje az éles kontrasztokat, a fekete tust lágy, füstös vonallal helyettesíti. Ennyi sötét szín bőven elég a tél típus sminkjébe, hogy ne tompítsa le bőrének tiszta ragyogását.

  • Megosztás:
hirdetés