Mesébe illő, gyönyörű menyasszonyi ruhákra nemcsak a külföldi márkákat felvonultató szalonokban lehet rábukkanni. A Prieston kollekciójának darabjai a tavasz és a nyár minden könnyedségét és romantikáját magukban hordozzák.

hirdetés

Nagy Noémi, a Prieston márka alapítója és tervezője márciusban mutatta be a Sleeping Beauty esküvői kollekciójának mesés kreációit. A magyar márka repertoárját eddig szív alakú táskák, a hetvenes évek színes, hercegnős luxusvilágát idéző kiegészítők, valamint cukorkaszínű, kislányosan pimasz stílusú ruhadarabok gazdagították, de a tervező különleges fürdőruhákkal is előrukkolt nyárra.

A Sleeping Beauty esküvői vonal középpontjában az ultrafinom, grafikus által tervezett, lézervágott virágmotívumok állnak, melyek szofisztikált, hercegnős fazonú ruhákon jelennek meg, álomszerű pillekönnyedséggel. A kristályokkal díszített, kézzel felvarrt virágokat a cseresznyefa virágzás inspirálta. A magas minőségű, előkelő anyagok és az egyedi megoldások eddig is a Prieston márka védjegyét képezték, ám ebben a kollekcióban minden apró részletben tetten érhetőek a lágy esésű, szaténból, tüllből és organzából készült fazonokon.

A gyönyörű esküvői ruhák és dekorációk kizárólag személyesen, a Prieston Atelier stúdió csodás világában érhetőek el, az Andrássy út 95. szám alatt. A fazonok a kiállított mintadarabok után, megrendelés útján készülnek, ezért érdemes kellő időt szánni a ruha kiválasztására.

 

Képek: Prieston.

  • Megosztás: