Címoldal   /   Kencefice   /  

Tényleg működik a zsírbontó kezelés?

Tényleg működik a zsírbontó kezelés?

Mi kipróbáltuk

A túl szép ahhoz, hogy igaz legyen kategória, vagy valóban használnak a fogyasztógépek?
Szerző: Fehér Ági
Forrás: Retikül.hu
2012.06.08.

A tavasz beköszöntével az ember ímmel-ámmal lát neki a fogyókúrának, de, ahogy közeledik a június és vele a bikinis időszak, az ember úgy érzi, hogy még egy dekát sem fogyott, a centikről nem is beszélve, és olyan megoldás után kutat, ami gyors és látványos.

Természetesen a legegyszerűbb egy jó kis diéta és heti háromszori edzés, de sajnos nagyon könnyű megbeszélni magunkkal, hogy majd hétfőn kezdjük. A különböző zsírbontó kezelések éppen a lustákat célozzák meg, mondván, hogy mozgás és diéta nélkül fogyhatunk, kezelésenként akár centiket. Annak jártunk utána, hogy ez működik-e.

A profik visszafogottabbak

Számos oldalt megnéztem, kozmetikai szalonokét, kuponos oldalakat, és a legtöbb helyen olyan túlzó eredményeket ígértek, hogy inkább a megszokott Harangvölgyi Szalon felé vettem az irányt. Itt aztán el is mondták, hogy senki ne várjon két centis combkörfogat-csökkenést egy kezelés után, hiszen nem indul be ilyen gyorsan a folyamat. A szalonban a Guinot Technispa gépét használják, ami egyszerre stimulálja a bőrt mikroárammal, ultrahangos hatóanyag-bevitelt biztosít, és vákuumoz egyszerre. Tíz alkalmat javasolnak az eredmény érdekében.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy kis gépet húzkodnak fel-alá az ember combján és hasán, amit előtte fogyasztó zselével kentek be. Bevallom őszintén, hogy egyáltalán nem kellemes, senki ne számítson relaxálásra, de a kezelés közben azzal nyugtatom magam, hogy minél jobban fáj, annál hatásosabb. A kezelést végző Hajni elmondja, hogy az első alkalmak mindig kellemetlenebbek, és így is van, a negyediknél már nem fáj, így vígan beszélgethetek a kozmetikussal, ahelyett, hogy a kezelőágyat markolászom. A vákuumozást ki lehet egészíteni tekercseléssel, ami még inkább segíti a zsírégetést.

Az első alkalom után persze nézegetem magam, és az elvesztett centiket, de Harangvölgyi Anna, a szalon vezetője elmondja, hogy ilyen gyorsan nem indul be a zsírbontó folyamat. A kezelés hatására a zsírsejtek felszabadulnak, visszajutnak a véráramba, majd az anyagcserével távoznak. Ezért is kell inni minimum két és fél liter vizet naponta. Diéta és mozgás nem szükséges, de természetesen ezzel fokozható a kezelés hatása, illetve megerősíti egymást a kettő. És a sorozat lezárása után is érdemes odafigyelni, különben kidobott pénz az ablakon.

És a hatás?

Nálam fél testes kezelést végeztek, ami a combot, hasat és feneket jelenti. Vicces, de egyik pillanatról a másikra következett be változás, a negyedik alkalom után, a combom oldalt láthatóan vékonyabb lett, ahogyan a hasam is laposabb. Szép lassan, kezelésről kezelésre folytatódott a fogyás, amit én nem támogattam semmivel, mert kíváncsi voltam, hogy működik-e. A tíz kezelés végére, melybe három tekercselést is beszúrtunk, 4-4 és fél centi ment le a combjaimból, illetve három a derekamból. A bőröm feszesebb lett, a narancsbőr csökkenésének mértékét nem tudom megítélni, de a göröngyök sokkal kevésbé feltűnőek. Mivel nem vagyok túlsúlyos, csak lusta, én ezel tökéletesen elégedett voltam, de, ahogy mondták, ahol több a lebontani való zsír, ott látványosabb a fogyás.

A fél testes kezelés alkalmanként 8 ezer forint, és azt mondom, érdemes kifizetni egy megbízható szalonnak ezt az összeget, kuponozás és hasonlók helyett, legalábbis annak, aki eredményt szeretne.

 
Még nincs hozzászólás
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
Mit használsz hidegben?
Olvasóink ajánlják
hirdetés
Partnereink:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.