Címoldal   /   Kencefice   /  

L'Oreal hajtőemelő spray

Tényleg beválik? L'Oreal hajtőemelőt teszteltünk

A hajtőemelő permethez nagy reményeket fűztem, amik többé-kevésbé beváltak, bár néhány dolgot ki kellett tapasztalnom a használatakor.
Forrás: Retikül.hu
2012.01.25.

A szempillaspirálok mellett a különböző hajápolási szerek azok, melyekkel bármeddig el tudok piszmogni a boltban, mielőtt választanék, és amelyekből egy kisebb hadsereget tartok otthon - jelzem, hiába.

Hosszú, nagyon sűrű, de minden tartást nélkülöző hajam van, amivel a legfőbb problémám - amellett, hogy soha nem lesznek benne hatalmas hullámok -, hogy folyton lelapul. Mint minden új hajformázónál, amit kipróbálok, a L'Oreal hajtőemelő spray-énél is vártam a csodát. Félig bejött.

Tüneti kezelés

Az első gondolatom, amikor kinyitottam a lila flakont, az volt, hogy ezt a kis műanyag alkatrészt, amit visszapattintva meg lehet akadályozni, hogy a pumpa lenyomódjon, egész biztosan el fogom hagyni, és utána képtelenség lesz utazás közben magammal vinni. Eddig még megőriztem, de ez nagy fokú koncentrációt kívánt. A spray-t a leírás szerint nedves és száraz hajon is lehet alkalmazni, én azt tapasztaltam, hogy, ha vizesen permetezem a hajamra, és utána megszárítom, akkor nagyon szépen megemeli, és volument ad neki, viszont, ha hagyom magától megszáradni, akkor elveszti a hatását.

Száraz hajon is szívesen használom, a tövekre permetezve és egy kicsit megborzolva a hajamat amolyan S.O.S. segítség, ha még fölösleges megmosni, de már menthetetlenül lelapul.

Összességében ez a szer sem tett csodát, persze, a génjeimet és a hajam textúráját valószínűleg soha semmi nem fogja megváltoztatni, ezt hiába is várom, mindenesetre elsősegélyként jól bevált a L'Oreal hajtőemelő spray-je, állandó helyet vívott ki magának a fürdőszobámban.

Az egyetlen problémám vele a szaga: szerintem kicsit öregasszonyos, bár leginkább csak permetezés közben érzem, utána hamar elillan, de, ha használom, utána mindig paranoiásan szagolgatom a hajamat.

 
4 hozzászólás
2012-02-07 14:06
Szia! Én nem tapasztaltam, hogy gyorsabban zsírosodna tőle, ha használom, akkor sem kell korábban hajat mosnom, mint olyankor, amikor nem.
2012-02-05 11:40
Köszi! Még nem is hallottam hajvízről! :-) Megnézem majd a drogériában.
válasz a 3. kommentre (andys81 - 02-03)
2012-02-03 14:48
Én nivea hajvizet használok, attól nem lesz, és bevált.
válasz a 2. kommentre (Szemiramisz - 02-02)
hirdetés
Top cikkek
Mit használsz hidegben?
hirdetés
hirdetés
Partnereink:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.