Címoldal   /   Esküvő   /  

Gyors smink esküvőre

Villámgyors esküvői smink: gyönyörű leszel, és nem tudod elrontani

Nem biztos, hogy attól lesz jó a smink, ha egy órán át készül. Mutatunk egy gyorsabb megoldást!
Forrás: Retikül.hu
2016.10.28.

Saját kezűleg is készíthetsz csodaszép menyasszonyi sminket, amihez ráadásul nem kell órákat töltened a tükör előtt.

Mutatunk egy gyors, füstös sminket, ami pár perc alatt megvan, mindenkinek jól áll, és nap közben, valamint este is megállja a helyét.

Gyors esküvői smink

A lenti videón látható sminkhez az alapozás után fekete szemceruzával  húzd ki az alsó szempillák tövét, majd fessd ki a szemöldököd a szálak árnyalatához passzoló színnel, és vigyél fel highlightert a szemöldökcsontra és a szemek belső sarkához. Vigyél fel világos szemhéjpúdert a szemhéj belső felére, kívülre pedig bronzos árnyalatot használj.

Az árnyékvonalat fesd sötétbarnára, és dolgozd össze a színeket. A felső szemhéj külső részére átlósan vidd fel a fekete szemhéjpúdert a szempillák tövétől kiindulva, befelé fokozatosan halványítva, és oszlass el egy keveset az alsó szempillák vonalán is. Dolgozd el az árnyékvonal mentén, és az ujjad hegyével kenj még egy kis highlightert a szemöldökcsontra.

Fekete szemhéjtussal rajzolj vékony vonalat a felső szemhéjadra, közvetlenül a szempillák tövébe, és satírozd el egy nagyon kevés fekete szemhéjpúderrel. Végül jöhet a szempillaspirál és valamilyen könnyed színű, például halvány rózsaszín szájfény.

 
Még nincs hozzászólás
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
hirdetés
Partnereink:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.