Nagyon népszerűek idén az oversize ingek, melyek az őszi kínálatban is helyet kapnak. Bár könnyű eltűnni bennük, nem feltétlenül alapozzák meg a csapzott, topis külsőt.

Az oversize ingek azt az üzenetet közvetítik, hogy viselőjük csak úgy sietve magára kapott valamit reggel, és lám, hanyagságában is milyen menő tud lenni! Valóban, a túlméretezett ing lóg az ember lányán, de pont attól szexi, hogy kivillan belőle a váll, és csak részleteket mutat a női vonalakból.

Sejtet, de nem láttat egészen, meg aztán ott van valami hamisítatlan báj a titokzatosságában. Hiszen mindenkit piszkálni kezd a gondolat, hogy az illető, aki magára öltötte, netalántán egy divatguru, vagy csak egy sietősen távozó nő, aki a pasija ingét kapta magára?

Az oversize ing ugyanakkor nagyon vagány és hanyagul laza: nem baj, ha gyűrött, vagy nincs végig begombolva, ahogyan az sem, ha aszimmetrikusan áll a gallérja. Egy ilyen ruhadarabban bárki felszabadultan érezheti magát, csak tudni kell viselni, mert nem minden szettben mutat jól. Inspiráló képekkel segítünk!

  • Megosztás:
hirdetés