Ez a szabásvonal viszi a pálmát idén: látványosan összehúzza a derékvonalat, leplezi a kis, domborodó hasat, és még a lábakat is megnyújtja optikailag.

A kicsi, de mégiscsak domborodó pocakot a vékony testalkatúak közül is sokan ismerik. Hiszen a has lapossága nem feltétlenül múlik azon, hogy milyen keveset mutat a mérleg. Makacs kis zsírpárnáról van szó, mely hiába aprócska, bizonyos fazonoknak stoptáblát mutathat. Lehet, hogy pont miatta nem viselsz crop topot vagy szűk, fehér pólót, mely galádul felnagyítja a has- és deréktáji puklikat.

A nyári nadrágok kínálatában azonban ott lapul az a bizonyos aduász szabásvonal, mely a test legvékonyabb pontját, a derékcsúcsot hangsúlyozza, magasított dereka révén pedig megnyújtja a lábakat. A ráncolt behúzásoknak és a megkötős derékmegoldásoknak köszönhetően a kis pocaknak nyoma vész, így a rövid topok sem lesznek többé tiltólistán. Az általad választott kreáció lehet A-vonalú, szoknyanadrág vagy répafazon, a lényeg a felső kialakítása, mely meghatározza alakformáló hatását. A magasított, húzott derekú, megkötős sortok közül a bővülő megoldásokat keresd.

  • Megosztás:
hirdetés