A Nini Molnar brand életében egy régóta dédelgetett álom valósult meg a Dial B for Bikinis swimwear kollekció megszületésével, amellyel még inkább erősödik a márka lifestyle jellege.

Az újrahasznosított, minőségi olasz anyagokból készült kollekció minden egyes darabja több egy egyszerű fürdőruhánál. A Dial B for Bikinis kollekció június elejétől lesz elérhető a márka webshopjában és Budapest szívében, a Nini’s Pop-Up üzletben.

A márka a kezdetektől próbálja megcélozni a nemzetközi piacot is és tudatosan lépked a környezettudatosság irányába, így nem meglepő, hogy a swimwear kollekció megalkotásánál is nagyon fontos lépés volt az alapanyagok kiválasztása – a fürdőruha-kollekció minden darabja újrahasznosított anyagból készült.

– A tervezésnél első számú szempont volt, hogy olyan darabok szülessenek, amelyek nem csak fürdőruhaként, de a ruhatár más darabjaival kombinálva akár egy tengerparti bárban vagy egy beach party-n is megállják a helyüket – mesélte a márka tulajdonosa, Molnár Nini. Továbbá azt is hozzátette, hogy fő inspirációként az ötvenes évek egyik legnagyobb influencerének, Grace Kelly-nek a stílusa és korának divatjegyei szolgáltak, amit vegyítettek a mai kor 25-35 éves női fogyasztóinak életstílusával.

– Olyan fazonokat hoztunk létre, amelyek egymással is kombinálhatók, és akár több szezonon keresztül is a viselőjük kedvencei lehetnek. A streetwear vonallal és a sportosabb stylinggal pedig a millenniumi generáció ízlésvilágára szerettünk volna reflektálni. – fejtette ki a márka alapítója, aki korábban modellként csöppent a divat világába.

A kollekció neutrális színei a szofisztikáltságot, az erőteljes narancssárga árnyalatok pedig a vibráló mai kort idézik. A márka színvonalát tartva, a swimwear line minőségi olasz fürdőruhaanyagokból készülnek, amit a brand jellegzetes, újragondolt táskafazonjai és izgalmas újdonsági tesznek igazán teljessé.

 

Képek és forrás: Nini Molnar.

  • Megosztás:
hirdetés