Reméljük, hogy még sok napsütéses, meleg nappal ajándékoz meg minket a nyár utolsó hónapja, hiszen ez a retró ruha egyszerűen kihagyhatatlan, különösen, ha vízparton nyaral az ember lánya.

hirdetés

Bár már csak néhány hét van a nyárból, nem kell még temetni a jó időt, ahogy a teraszra kiülős estéket, és a nyaralós kedvet sem. Muszáj kiélvezni, amíg lehet, és ehhez jó társ lehet egy önbizalom-növelő, stílusos ruha, amely, ha nem is mindet, de a nőiesség sokféle esszenciáját magában hordozza.

A gombos ruhák egész nyáron divatosak voltak, ám, míg kezdetben a bővülő szoknyás fazonok élveztek előnyt, most a test vonalát követő, retró szabások viszik a pálmát. Különösen egyfajta sziluett vált nagyon népszerűvé, a pántos, V-dekoltázsú, teljes hosszában gombos ruha, mely homokóra kialakításával, és színes mintázataival is a hatvanas éveket idézi.

Retró ruha a szezon befutója

Olyan nevek jutnak eszünkbe erről a ruhafazonról, mint Brigitte Bardot, Elizabeth Taylor, Sophia Loren, vagy Marilyn Monroe. Őrjítő, mennyire karcsúsítja a derekat, és milyen szépen kiemeli a nőies, gömbölyded csípővonalat!

A pöttyös minták is a múltidéző vonalat erősítik. Egy ilyen ruhában a randin is nagy sikered lehet.

A csíkok és virágok ötvözése jellemző volt a hatvanas évekre. Mintha egy régi divatplakátról ugrott volna le ez a retró ruha.

A városi forgatagban, vízparton, étteremben, szinte mindenhol megállja a helyét egy ilyen sokoldalú, nőies darab.

Egy ilyen ruhát persze, tudni kell viselni. Ám akkor is mindenki rád figyel majd, ha visszafogott kiegészítőkkel kombinálod.

Az átlapolt, megkötős fazon duplán teljesíti a karcsúsító hatást.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás: