A vastag sál nőies és egyedi hatást kelt, ha nem a megszokott módon viseled, ez a trükk pillanatok alatt egy hatalmas masnivá varázsolja. Így még biztosan nem kötötted meg a téli kiegészítőt!

hirdetés

A téli időszakban legfőképp praktikus okokból népszerűek a meleg kiegészítők, ám ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy az öltözék esztétikai fénypontjai legyenek. A szett fő irányvonalát minden esetben a kabát adja, azonban a sapka, a sál és a kesztyű éppen olyan sokat tesz hozzá az összképhez, mint maga a felöltő. A legegyszerűbb, ha minden részlet összhangban van egymással, s máris nőies, kifinomult hatást kelt az összkép.

Na persze nem árt odafigyelni arra sem, hogy a különböző holmik tényleg sikkesen mutassanak. Az elmúlt években a vastag, hatalmas sálak az élre törtek és meghódították a téli szezont, azonban lássuk be, a már-már plédméretű kötött kiegészítők nem feltétlenül a letisztultságukról híresek. Nem egyszerű őket divatosan, ízlésesen viselni, ám ezzel az egyszerű trükkel különlegesebbé és dizájnosabbá varázsolhatod a mindenfelé lógó anyagot.

Egyszerű trükk, amitől a vastag sál nőiesebben mutat

Az interneten számos egyszerű trükk kering a sálak megkötésével kapcsolatban. Egyes praktikákat tényleg érdemes kipróbálni, ha az ember nem akar szedett-vedettnek tűnni a meleg, réteges szettekben. Azonban ha csak szimplán körbetekered a nyakadon, vagy átlapolod a mellkasodnál, egy idő után unalmassá válhat a kiegészítő.

A divat éppen attól izgalmas, hogy a legapróbb részletekben is ütős stíluslehetőségeket rejt. A hatalmas sál éppen ilyen jolly joker lehet az utcai öltözködésben. Ezzel a trükkel úgy kötheted meg a sáladat, ahogy még biztosan nem próbáltad korábban. A videóban lépésről lépésre láthatod a pofonegyszerű praktikát.

 

Semmi extrát nem kell csinálnod, az eredmény mégis hihetetlenül bájos és nőies lesz. A sálból pillanatok alatt egy hatalmas masnit kreálhatsz, ami határozottan feldobja az unalmas téli megjelenést. A lépések nem bonyolultak, csak pár apró mozdulat kell a sikkes külsőhöz.

Bár a videóban egy hosszú sállal láthatod a trükköt, a kocka alakú plédsállal ugyanúgy működik. Mielőtt megkötnéd, hajtsd össze a sálat úgy, hogy nagyjából passzoljon a TikTok-videóban látható formához, így garantáltan mutatós lesz az eredmény.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés