Ha szívesen öltözöl ünnepi díszbe, érdemes minden apró részletre ügyelned. Megmutatjuk, milyen nyaklánc passzol igazán a dekoltázs szabásához.

Mindenki másképp hangolódik az ünnepekre: vannak, akik az otthon melegét és nyugalmát részesítik előnyben, mások pedig hangversenyre, operába vagy színházba mennek. Ilyenkor nemcsak a város öltözik ünnepi díszbe, a koktélruhák és a különleges alkalmakra tartogatott ékszerek is előkerülnek a szekrények sötétjéből.

Az ékszer célja, hogy belesimuljon az összképbe, ugyanakkor az öltözék sava-borsa legyen. A harmonikus összhangot azonban nem egyszerű eltalálni: előfordul, hogy csak egy feltűnő ékszert bír el az ünnepi szett, különösen akkor, ha a ruha alapjában véve visszafogott, vagyis nincsenek rajta uralkodó díszítőelemek. Ez, mondjuk, lehet egy hosszú vagy nyakra simuló, kör alakú nyaklánc.

A dekoltázs szabása éppúgy meghatározza a nyakék formáját, hosszát és karakterét. Egy ívelten kivágott, vállakat szabadon hagyó ruha egészen más nyakláncot kíván, mint egy zárt, szigorúbb fazon. Képeken mutatjuk meg a különbséget!

  • Megosztás:
hirdetés