Mostanában nem éppen a kiöltözős mindennapokat éljük, de ebben az időszakban is fontos, hogy törődjünk magunkkal. Ha egyelőre mást nem is tehetünk, legalább lélekben hangolódjunk a jobb időkre, hogy amikor legközelebb önfeledten szaladgálhatunk az utcán, legalább tudjuk, mi divatos.

A puffos ujjú darabok idén is divatosak

A tavaly slágernek számító puffos ujjú felső például idén is nagyon trendinek számít, ami nemcsak nőies fazonjával, de a 80-as éveket idéző retró hangulatával is befészkeli magát a kell nekünk kategóriába.

Többféle stílusban találkozhatunk vele: általában bő ujjal és hangsúlyos vállrésszel párosul, de a most divatos viktoriánus ujj is nagy kedvenc ebben a kategóriában. Nagyon trükkös fazon, hiszen szélesebbnek mutatja a vállakat, miközben ennek hatására optikailag karcsúsítja a derekat.

Nagy előnye a puffos ujjnak, hogy szinte bármilyen egyszerű szabást sikkesebbé, különlegesebbé tesz, ugyanakkor hangsúlyossá is, emiatt túl sok kiegészítőt nem bír el. Az egyetlen hátránya, hogy szűk felöltővel nemigen párosítható, ezért főleg a tavaszi-nyári időszakban érdemes viselni. De hát, mért is akarnánk ezt a szuper felsőt takargatni?

Bár ezek a puffok egy kicsit extrémek, jó képet adhatnak, milyen szépen mutat ez a szabás monokróm szettekben.

Ez a szabás kicsit kényes, ha blézerrel, kardigánnal akarjuk párosítani, így a tervezők idén megoldották ezt a problémát: kabátka fazonban is lecsaphatsz a stílusra. Tavaszi szettekbe kiváló alapdarab.

Magas derekú szoknyával, nadrággal is jól mutat, a kötött pulcsi-bőrhatású szoknya nagyon vagány kombináció a hűvösebb napokon.

Egy csíkos, megkötős, laza fazon nagyon jól mutat farmerrel, és még a tornacipő sem tudja visszavenni a szett nőies megjelenését. Készülj gondolatban így a nyaralásra.

Egy fehér blúz sose jön rosszul, amit sokoldalúan variálhatsz. Egyetlen felső, két különböző szett.

Csinos egyberuhával is párosíthatod a 90-es éveket megidézve.

A különleges dekoltázsrész még nőiesebb megjelenést ad és még ékszerrel is jól mutat.

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés