A nőies válltáskák továbbra is a legpraktikusabb kiegészítőknek számítanak, hiszen szabadon hagyják a kezeket, és kreatív módon viselhetőek. Az őszi divatban rengeteg izgalmas újdonsággal találkozhatunk, hiszen a tervezők változatos formában jelenítették meg a kollekciókban. Megnéztük a kínálatot, és kiválogattuk a legszebb darabokat!

hirdetés

A sokoldalú táskadivatban jól megférnek egymás mellett az egyes irányzatok. Így találunk kiegészítőket a nyolcvanas-kilencvenes évekből, ám a modern fazonvariációkban sincs hiány. A jól ismert klasszikusok továbbra is porodon vannak, a nőies retikülök és a csinos válltáskák sosem mennek ki a divatból.

A csinos, mutatós kis kézitáskák igazán nőiesek és aranyosak, ám egy cseppet sem praktikusak. Egyik kézzel mindig fogni kell a retikült, ezért sokkal nehezebbé válik minden. Ezzel szemben a válltáskák nem akadályozzák a mozgást, mégis nagyon csinosak. A legtöbb kiegészítő változatos formában viselhető, ha lecsatolod a pántot, akár karra akasztva is hordhatod.

Mutatós válltáskák, amelyek izgalmasabbá varázsolják a megjelenést

A válltáskák változatos formákban bukkannak fel a kínálatban. Szép számmal találhatunk nosztalgikus kreációkat, főként a hetvenes évek stílusmorzsáit csíphetjük el. Jackie Kennedy kedvence, a hobó stílusú táska is felbukkan, ez finom színekben jelenik meg az őszi trendek között.

A modern formák, díszítések sem hiányozhatnak, a steppelt, fonott retikülök továbbra is uralják a felhozatalt. A különféle szegecsekkel, fém részletekkel pedig igazán vagánnyá válnak. A párnákra hasonlító retikülök egy darabig még biztosan nem mennek ki a divatból, így érdemes belőlük egyet beszerezni.

 

Az egészen aprócska fazonvariációk sem maradhatnak ki a felsorolásból, a tüneményes retikülöket is ellátták a tervezők hosszabb pánttal, így akár keresztezve is viselhetőek. Bár kicsik, így kevés dolog fér el bennük, egy-egy könnyedebb napon bekerülhetnek az összeállításba.

A sikkes válltáskák magukban hordozzák az elegáns stílusjegyeket, így könnyedén variálhatóak nőies egészruhával, répafazonú nadrággal és inggel. Az őszi időszakban a maszkulin hatású blézer lehet a legjobb barátjuk, ám a kicsit sportosabb kabátokkal, dzsekikkel egyaránt prímán muzsikálnak. A hagyományos színpaletta mellett, a világosabb, pasztellesebb árnyalatokkal úgyszintén érdemes tenni egy próbát, hiszen lággyá, visszafogottá és üdévé teszik a megjelenést.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller / Getty Images. 

  • Megosztás: