Sarah Jessica Parker az egyik legjobban öltözött nőnek számít az álomgyárban. Mindig kifogástalan a megjelenése, és bár vannak merészebb húzásai, a divatszakértők legtöbbször még azokat is tapssal méltatják. Ez nem véletlen, hiszen a színésznő jó pár bevált praktikát rejteget a tarsolyában, amelyeket időközönként előszeretettel alkalmaz. Bár nagyon vékony, a farmerviseléskor neki is trükköznie kell, hogy a lezser fazonok se nyomják össze az alakját.

hirdetés

Sarah Jessica Parker valószínűleg már sohasem tudja levetkőzni magáról Carrie karakterét, és talán nem is akarja. A sorozatban valódi divatimádó nőt játszott, ám az elmúlt években bebizonyította, hogy a szerepjátszáson kívül is fontos számára a jó megjelenés.

Bár a 55 éves színésznő a nőies darabokat részesíti előnyben, mégsem nevezhető biztonsági játékosnak. A vörös szőnyegen szereti különleges szabásvonalú ruhákkal megbolondítani a megjelenését, és a kiegészítők halmozásától sem riad meg. Persze ez nem jelenti azt, hogy túlságosan harsány lenne, csupán igyekszik színesebbé tenni a szereléseit.

Ez a bohémság a hétköznapokban is megjelenik nála, hiszen az egyszerűbb darabokhoz általában nem mindennapi lábbelit választ, és sokszor a táskákkal is képes vagányabbá tenni a végeredményt. Legtöbbször remekül eltalálja az egyensúlyt, és még a legunalmasabb farmeres összeállításokba is képes izgalmat csepegtetni.

Sarah Jessica Parker bevált trükkje

Sarah Jessica Parker még 55 évesen is irigylésre méltó alakkal rendelkezik, így a legtöbb fazon előnyösen áll neki. Ám a magasságát illetően átlagos termetűnek mondható a maga 160 centiméterével. Ezért leginkább arra kell ügyelnie a fazonválasztáskor, hogy a szabások nem nyomják össze a sziluettjét. Láthatóan, ezt igyekszik elkerülni, így legtöbbször magas sarkú cipőt visel, és a farmerekkel is szeret trükközni.

Termete miatt a farmer nem mindig előnyösen formálja az alakját, ezért legtöbbször bokavillantós nadrágot húz. Ha pedig ezt nem tudja megoldani, akkor feljebb hajtja a szárát. Magasabb derekú fazonokat választ, ennek a kettőnek a kombinációja pedig szépen megnyújtja az alakját. A galériából tavaszra is remek inspirációkat meríthetsz!

 

 

Kiemelt kép: Dia Dipasupil/WireImage / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Efren Landaos/SOPA Images/LightRocket / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés