Ha meghalljuk Sarah Jessica Parker nevét, biztosan elsőre a divat, de leginkább cipőimádó Carrie Bradshaw jut az ember eszébe a Szex és New York című sorozatból, ám az igazság az, hogy a színésznő stílusa legalább van olyan jó a valóságban, mint sorozatbeli karakteréé.

hirdetés

Nemcsak Carrie, SJP stílusa is imádnivaló

Az ötvenöt éves SJP karizmatikus, mégis kedves személyiségével lopta be magát a világ szívébe, amihez fantasztikus stílusérzéke remek párosítás. Az egyszerű és rafinált darabokat is szívesen hordja, amik gyakran különlegesen textúrált ruhákban öltenek testet.

Persze a jó ruha még semmi, ha nincsenek hozzá megfelelő kiegészítők: ezt biztosan megtanultuk Carrie-től, ahogy a színésznő is, hiszen 2014-ben megalapította saját, SJP nevű, elsősorban cipőkre és táskákra épülő márkáját. Igaz az árak nem a legolcsóbbak, cserébe viszont kaphatunk egy kis mixet Sarah Jessica Parker és Carrie Bradshaw stílusából.

A színésznő nagyon ritkán fog mellé a szettjeivel, amiket a dögös, a merész és romantikus stílusok is áthatnak. A galériában ezek közül mutatunk be néhányat 1998-tól napjainkig.

 

Főkép: Dia Dipasupil/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés