A Prada a hetvenes évek stílusjegyeit melegítette fel tavaszi-nyári kollekciójával, ám a retró trendelemeket könnyen leutánozható, szofisztikált nőiességgel tálalta.

hirdetés

Az olasz divatház gyönyörű megoldásokat talált arra, hogyan lehet harmonikusan összegyúrni a vidám, színes, mintás divatjegyeket a letisztult, nőies öltözékekkel, melyek az utcán sem kirívóak.

Ultranőies tavaszi kollekció a Prada repertoárjából: érdemes ellesni a fazonokat!

Bár a Prada luxus divatházhoz méltóan minőségi, kézműves, és finom anyagokkal dolgozott, a felsorakoztatott fazonjai cseppet sem egyediek, sőt, már régóta keringenek a divatban.

Főként karcsúsított blézerek, galléros, bordázott felsők, lenge blúzok, átlapolt és egyenes vonalú midiszoknyák, valamint élére vasalt nadrágok uralják a tavaszi kollekciót, amelyekhez hetvenes éveket megidéző cipőket, szandálokat, táskákat és fejfedőket társított a márka.

 

Az efféle szabásvonalak és trendjegyek azok számára sem elérhetetlenek, akik nem a Prada üzleteiből vásárolnak, hiszen a galléros, bordázott felsők, a ceruzaszoknyák és karcsúsított blézerek is szép számmal jelen vannak a divatban.

Kiemelt kép: Pietro D’Aprano/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés