Táskafronton elég érdekes fazonok hódítottak mostanában, de úgy tűnik ennek ellenére néhány praktikus darab is divatos lesz idén. A sztárok és az influencerek körében egyre népszerűbb a Prada ikonikus minitáskája, amit egyenesen a 2000-res évekből hozott vissza a márka.

A Prada nylon mini táska megint nagyon divatos

A bagett formájú, nylon anyagú táska irtó divatos volt a 2000-res évek elején, sőt annyira ikonikussá nőtte ki magát, hogy máig az egyik legkeresettebb táska a dizájner outlet-ek kínálatában. Őszintén szólva, ezt egyáltalán nem csodáljuk, hiszen nem túl nagy, mégis tökéletes méretű ahhoz, hogy minden szükséges beleférjen.

Nemcsak sportos, de elegáns szettekbe is beépíthető, így elég sokoldalúan kihasználható darab. Eddig feketében volt a legnépszerűbb, de a Prada legújabb, Pre-Edition kollekciójában többféle színben is elérhető. A táskák kétféle méretben és stílusban kaphatóak, az áruk pedig nagyjából 200 000 forintba kerül. Hát igen, nem a legolcsóbb kistáska, de ha szemfüles az ember, egy jó minőségű használtat is vehet olcsóbban.

Képek: Getty Images/Christian Vierig, Edward Berthelot, Arnold Jerocki.

  • Megosztás:
hirdetés