A kilencvenes évek széles vállú, darázsderekú sziluettje tér vissza idén, így a magasított nadrágfazonok még inkább fókuszba kerülnek. Nem baj, mert szuperül variálhatóak!

A tavaszi sláger a papírzacskó derékszabás lesz, mely magasított, ráncolt, erősen karcsúsított, övvel összehúzott fazont takar. Az úgynevezett „paperbag” nadrágnak van egy kis múltidéző hangulata, történetesen a kilencvenes évek nőies divatirányzatát eleveníti fel.

Az irodista, dolgozó nő kedvenc öltözékeinek a meghatározó eleme volt: vastag övvel, blézerrel, garbóval vagy blúzzal. Idén hasonlóképpen variáljuk ezt a darabot, mely a derékvonal hangsúlyozásával még nőiesebbé teszi az alakot.

Még számos előnye van, például, hogy sokféle stílusban, sokféleképpen variálható, és amellett, hogy íveltebbé teszi a derékvonalat, lapos hasat varázsol. Vastag, kötött pulóverben sem tűnsz szélesebbnek, ha ilyen nadrágkreációval viseled. Megmutatjuk, hányféleképpen és hogyan variálhatod úgy, hogy az eredmény mindig divatos és nőies legyen.

  • Megosztás:
hirdetés