A pink nemcsak a kislányok színe, de ahhoz, hogy igazán jól mutasson, tudni kell csínján bánni vele. Ha eddig azt gondoltad, hogy a barnát csak visszafogott árnyalatokkal kombinálhatod, ideje szemügyre venned az új trendet!

Az őszi kollekciókban megszaladtak a mustáros és okkerbarna tónusok, de nem kell attól félned, hogy letompítják a nőiességedet, ha van a tarsolyodban egy aduász szín, amivel bármikor felélénkítheted és ragyogóvá varázsolhatod a szetted.

Az ütős pink pont erre szolgál az idei divatban, mely csak kísérő tónusként, vagyis társszínként szerepel a palettán, ám jelenlétével mégis feldobja az összképet. Gondoltad volna, hogy ilyen jól passzol a barna árnyalataihoz?

A pink így mutatósabb: dobd fel vele a barnát!

A pink most a barnával lépett nászra, szövetségük pedig sokféle lehetőséggel kecsegtet, hiszen mindkét színnek számtalan tónusverziójával találkozhatsz a szezonban.

A világos rózsaszíntől kezdve az eleven pinkig, bármelyik szóba jöhet, ha ezt a színpárosítást választod, éppúgy a barna alapárnyalatainál sem kell leragadnod.

Az okkeres változatai passzolnak leginkább a derűs rózsaárnyalatokhoz, mint például a mustárbarna, a homokbarna, vagy a rozsdás avarbarna, de a sötétebb tónusaival is kísérletezhetsz, semmi sincs kőbe vésve.

Bármelyikükkel kombinálod a pinket, egy alapszabályt kell követned: az öltözékedet csak ez a két kolorit uralja, kiegészítésként beemelhetsz még egy harmadik színt, de azt igyekezz kis felületre korlátozni, hogy ne zavarja meg a harmonikus színritmust.

Bár a fekete elegánsan tompítja az élénk pink vibrálását, nincs helye az outfitben, ha az egyik alapszín az okkerbarna.

Sokkal kiegyensúlyozottabb és nőiesebb a színhatás, ha csak két domináns, vagy egy semleges, és egy élénk árnyalat szerepel az öltözékben.

Ha a visszafogottság híve vagy, a világos, púderes rózsaszíneket homokbarnával, esetleg bézzsel kombináld.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés