Bár a szűk nadrágszabásoknak még mindig nem inthetünk búcsút, a bővebb farmerek sokkal divatosabbak a szezonban.

hirdetés

Az őszi-téli divat nem szab határt a retró farmertrendeknek, olyannyira, hogy kicsit össze is kuszálja az inspirációs szálakat. Minden menő, ami a hetvenes, nyolcvanas, vagy kilencvenes évekből utazott át az időn, hogy újraértelmezett formában keljen ismét szárnyra.

Azt gondolnánk, hogy az épp kibontakozni látszó hetvenes évek irányzatával, a trapézfarmerek kerülnek reflektorfénybe, de ez így nem teljesen igaz. Népszerű a lefelé bővülő fazon, de éppúgy a nyolcvanas évek mamafermerjai is csúcson vannak. Nehéz igazságot tenni, hogy melyikük a nagyobb kedvenc, pláne, hogy egészen új, lezser szabások törnek utat maguknak a kínálatban.

Toplistás őszi farmerek

Bár a slim fit és skinny farmerek sem tűnnek el a színről, tavaly óta a bő szárú nadrágok felé fordul a figyelem. A gömbnadrágok, a mamafarmerek, illetve a trapéz és maszkulin megoldások kerülnek a középpontba, melyek magasított derékkialakítással a legcsinosabbak.

A bokavillantós kreációk mellett éppúgy megtalálhatóak a trottyosabb szárú, hosszabb fazonok, melyek hanyagul rárogynak a csizmára. Az eklektikus farmerfelhozatal is azt érezteti, hogy minden korábbinál nyitottabb a divat a stílusmixelésre, így a trapéznadrághoz sem muszáj erőltetni a hetvenes évek vonalát.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés