A szezon természetes, rozsdás barnái mellett, az élénkebb zöld árnyalatok is utat törnek maguknak az őszi divatban. Nemcsak a khaki és a pisztáciazöld lesz nyerő!

Bár a kora őszi kollekciókat még nem özönlötték el a zöld ruhadarabok, az Instagramon már érezhető az új szezonra jósolt trend szele.

A khaki már nyáron is nagy favorit volt, és ebből az előnyös pozícióból nem fog egyhamar kiesni. A vidám pisztáciazöldet, valamint a pasztelles, fáradt zöldeket egyaránt imádni fogjuk idén, de valószínűleg a lombárnyalatok mélyebb tónusaitól sem riadunk vissza.

Az utcai divatban már szépen kirajzolódik, ahogy rohamosan terjed a zöldimádat. A vibráló smaragdtól a méregzöldig, a zöld szinte minden verziója összefér az őszi trendekkel, melyek a hetvenes évek retró vonalát, illetve a természetes és nőies stílusokat éltetik.

A legszerethetőbb őszi divatszín!

A zöld akkor sem sok, ha a saját világosabb, sötétebb tónusaival variálod. A friss lombszínek inkább a kora őszi időszak kedvencei lesznek, később átveszik a helyüket a fáradt, kevésbé színtelt árnyalatok.

Bár jól kombinálhatóak, nem árt óvatosan bánni ezekkel a koloritokkal, mert könnyen bazári hatást eredményezhetnek. Egyszerűbb, ha semleges árnyalatokkal boronálod össze a kedvenc zöldedet.

Egy kis nyári üdeség az őszben!

Az olajzöld és a fáradt lombzöld remek párosítás!

A pasztelles, erőtlen árnyalatok jól passzolnak a retró trendekhez!

A smaragdzöld vibrálását tökéletesen egyensúlyba hozza a tiszta fehér.

Ilyen egy játékosan laza, nőies szett! A monokróm összeállítás nem feltétlenül jelenti azt, hogy egyhangú, unalmas.

A fekete kiegészítők picit letompítják a lombzöld öltözék derűs vibrálását, de ez nem is baj, mert kellemes összhangot teremtenek  együtt.

A minták és a színek miatt is menő, vad választás, mégis milyen jól működik!

A narancs és a zöld felturbózza az energiád! Szinte vibrál együtt a két árnyalat, még az őszi fáradtsággal is elbánik egy ilyen vérpezsdítő szett.

Kiemelt kép: Daniel Zuchnik/Getty Images.

 

  • Megosztás:
hirdetés