A csinos, sikkes pulóverek alapvető elemei az őszi öltözködésnek. A kellően meleg, mégis divatos darabok abszolút helytállnak a mindennapokban, legyen szó egy hétvégi kirándulásról, vagy épp az irodában töltött munkaórákról. A legtöbb darab remekül mutat bármilyen stílusú szett részeként, nőies és lezser holmikkal egyaránt bátran összeboronálható. Megnéztük az üzletek aktuális kínálatát, és kiválogattuk a legmenőbb darabokat, amelyeket 8 ezer forint alatt vásárolhatsz meg.

hirdetés

A legdivatosabb pulóverek az őszi szezonban: 8 ezer forint alatt

Egy jó pulóvert nem csak egyetlen szezon idejére vásárol meg az ember, éppen ezért nem árt alaposan átgondolni a kiválasztását, még mielőtt a pénztárca mélyére kellene nyúlni. A vastagabb, kötött verziókat már igencsak borsos áron kínálják a márkák, a meleg holmikra azonban már az őszi szezonban is szükség van, ráadásul télen éppúgy hasznát veheted ezeknek a kényelmes daraboknak.

Azon túl, hogy milyen az anyaga, a színét és a mintáját sem árt alaposan megvizsgálni, mielőtt beszereznéd a kiszemeltet, mindenképpen gondold át, hogy mennyire lesz beilleszthető a már meglévő ruhatáradba. Egy stílusos pulcsit gyakorlatilag bármikor bevethetsz, a lezseren elegáns, a nőiesen sikkes, és a laza, vagány szerelésekben is helyet kaphat. Farmernadrággal és elegánsabb alsókkal éppúgy szuperül mutat, de szoknyával vagy melegítővel szintén kombinálhatod.

Megnéztük az üzletek kínálatát, és kiválogattuk a legcsinosabb, legmenőbb pulcsikat, amelyek nem kerülnek többe 8 ezer forintnál. Ezeket a csinos darabokat számtalan verzióban variálhatod, akár sportos, akár elegáns megjelenés a cél, nem okoznak csalódást.

 

A garbónyakú fazonok már önmagukban nőiessé teszik az összképet. A vékonyabb, finomkötött darabok remekül mutatnak szoknyával és elegáns kiegészítőkkel, egy nyaklánccal pedig elképesztően különlegessé teheted őket.

Manapság roppant divatosak az oversize pulóverek, a túlméretezett szabásokkal azonban könnyebb hibázni. Alakromboló hatással bírnak, ha nem figyelsz az összeállítás kompozíciójára. Amennyiben lazán, félig betűrve viseled a kiszemelt darabot, vagy övvel, esetleg magas derekú holmikkal kombinálod, nem húzza szét a sziluettet, avagy megőrizhető az alak nőies vonala.

A csinos darabokat feldobhatod egy blézerrel, esetleg mellénnyel éppúgy összeboronálhatod őket. A réteges öltözködés az átmeneti szezonban nélkülözhetetlen, egy csinos pulóver remek alapként szolgál a sikkes őszi megjelenéshez.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés