A tökéletes táska a nyári időszakban éppen annyira szükséges kiegészítője a sikkes, nőies szetteknek, mint egy jól megválasztott cipő. Bár csak egy apró részlet, igencsak sokat nyom a latban, pillanatok alatt különlegessé varázsolja a megjelenést. A forró hónapokban érdemes színes, vibráló darabokat választani, így az outfit remekül passzol majd a szezon hangulatához.

hirdetés

Gyakran csak egy kis apróság választja el egymástól a snassz, illetve a vonzó, igazán nőies megjelenést, egy különleges táskával pedig kifejezetten fel lehet dobni az összképet. A nyári időszakban érdemes bevállalni a merészebb színeket, hiszen ezek vidámmá és sikkessé teszik még az egyhangú, lenge öltözékeket is.

 

A tökéletes nyári táska színes és különleges

Azzal nem árulunk el nagy titkot, hogy a színes táskák valóban vibráló és feltűnő külsőt kölcsönöznek. Az már inkább meglepő lehet, hogy idén szinte bármilyen árnyalatot összeboronálhatsz a másikkal, persze nem mindegy, hogyan teszed, a színharmónia ugyanis nagyon fontos. A biztonsági játékosok számára a színes kiegészítők jelentik a könnyebbséget, hiszen velük egyszerűbben be lehet emelni az öltözékbe az élénk tónusokat.

A táska színét igazíthatod pár apró részlethez, a hajadba kötött kendő vagy a ruha valamely árnyalatához. Még rendezettebb és visszafogottabb lesz az összkép, ha a semleges bézs, fehér vagy fekete összeállítást egy vibráló retiküllel dobod fel, melynek színe megegyezik a cipőével.

 

A kánikulaszettek mellett érdemes bevetni a szalmatáskákat, amelyek nem csupán strandos outfitekhez, hanem a mindennapokban viselt utcai szerelésekhez úgyszintén remekül passzolnak. Az efféle kreációknak már kifejezetten utcai viselésre szabott, bőrrel kombinált verziói is akadnak, amelyeket munkanapokon és délutáni kiruccanások alkalmával éppúgy felkaphatsz magadra. Óvatosan, finoman rejtik el a beachhangulatot a megjelenésben, mégis kellően nőies és sikkes kisugárzást kölcsönöznek.

Nagyon divatosak idén a steppelt, borítékfazonú, bevásárlószatyorra hajazó táskák. A fémlánccal kombinált darabok kifejezetten elegánsnak számítanak, így akár egyszerűbb, hétköznapibb ruhákkal, akár kifinomult összeállításokkal is felveheted őket. A táska funkcionalitását se hagyd figyelmen kívül, amikor kiválasztod a tökéletes nyári darabot. Fontos, hogy az alapvető kellékek beférjenek, és az sem rossz, ha elkülönített részekbe, esetleg pici zsebekbe tudod rendezi a holmidat.

Kiemelt kép: Getty Images.

Kép a cikkben: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés