Egy csinos nyári, légies szoknya hihetetlenül feldobja az összképet, nőiessé és stílusossá varázsolja a megjelenést. Nem feltétlenül kell extra mini fazont választani ahhoz, hogy igazán vonzó legyen az összkép, a hosszú, midi, illetve maxi verziók éppúgy roppant sikkesek és szépen kiemelik a sziluett előnyös adottságait. Idén mindenféle szabás belefér az utcai divatba, a lényeg, hogy színes legyen!

hirdetés

Teljesen mindegy, hogy hosszabb vagy rövidebb fazon, a szoknya minden formában nőiessé alakítja a megjelenést. Bár rengeteg helyen vannak előírások az öltözködéssel kapcsolatban, a térd alá érő verziók szinte semmilyen munkahelyen nem okoznak problémát. Nem kell extra mini darabot választanod ahhoz, hogy vonzó légy, egy színes, mintás verzió legalább annyira különleges kisugárzást kölcsönöz.

Az üzletek kínálatában rengeteg farmerszoknyával találkozni, azonban az örök klasszikus mellett idén a vibráló tónusú kreációk is helyet kaptak. Hihetetlenül feldobják az egyhangú hétköznapokat ezek a vadító árnyalatú, csinos kis szoknyák, mindenképpen érdemes bevetni őket a nyári hangulat érdekében.

A galériában megtekintheted az előnyös, csinos fazonokat, igyekeztünk a legszínesebb, leginkább nőies darabokat összeválogatni az üzletek kínálatából.

 

Egy csinos nyári szoknya akkor az igazi, ha színes és különleges

A szoknyadivat évről évre változik, s bár a legtöbben alapvetően a fazonokkal szoktak variálni, a különböző színek és minták éppúgy változatossá tehetik az öltözködést. Minden évben megvannak azok a tónusok, amelyek különösen sikkesnek számítanak, persze azt sem szabad elfelejteni, hogy mindenkinek más árnyalat passzol igazán a bőrtónusához.

Idén bátran lehet trükközni a fazonokkal, mindenféle hossz és szabás bátran bevethető az utcai divatban. A színes verziókat érdemes könnyedebb felsőrészekkel kombinálni. Egy fehér póló vagy blúz például remekül passzol a feltűnő darabokhoz.

 

Aki egy kicsit bevállalósabb, akár monokróm, akár színes kombinációkat is összeállíthat, tetőtől talpig nyári tónusokba öltözhet. A különböző árnyalatokat bátran lehet párosítani, ezek az outfitek remekül passzolnak a forró évszak hangulatához. Nem csak a megjelenést, a hangulatot éppúgy feldobja, ha nem hétköznapi a színösszeállítás, a tökéletes összhangot pedig érdemes egy finom sminkkel, nőies kiegészítőkkel megkoronázni.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Kép a cikkben: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés