Sajnos lassan elbúcsúzunk a napfényes szezontól, de a nyári leárazások még nem értek véget. A szemfülesebbek ilyenkor kedvezőbb áron foghatnak ki olyan darabokat, melyek nem csak egy szezonra szólnak. Olyan holmikra éleztük ki a szemünket, amelyek időtállóak a divat körforgásában, így biztos, hogy a következő nyáron is érdemes lesz előkapni őket.

hirdetés

Bár még nem veszített erejéből a nyári meleg, az ősz közeledtével lassan ideje elbúcsúzni a könnyed szandáloktól, pántos felsőrészektől és lenvászon ruháktól. Kora ősszel egyre ritkábban kerülnek majd elő a szekrényből a vékonyabb anyagból készült kreációk, hiszen a hűvösebb reggeleken már nem lehet őket megfelelően kombinálni.

Nyár végén érdemes olyan ruhadarabokra beruházni, melyek a következő szezonokban éppúgy divatosak, praktikusak és sokoldalúan variálhatók lesznek. Jó, ha a pillanatnyi trendek helyett inkább a klasszikus szabású megoldásokat keresed. Ilyen például egy csinosan szabott ingruha vagy egyenes fazonú blézer.

Az efféle kreációk sosem mennek ki a divatból, a jobb minőségű holmikat pedig éveken keresztül viselheted. Izgalmas, nőies fazonokat tartogatnak a nyári leárazások!

A nyári leárazások klasszikus, időtálló darabjai: most éri meg lecsapni rájuk

A nadrágokat úgyszintén érdemes a leárazásokon beszerezni. Nyár végén jóval olcsóbban lehet a farmerekhez hozzájutni, a mamafarmer például évek óta megjelenik a felhozatalban, ettől továbbra sem kell elbúcsúznunk. Ha pedig inkább az aktuális trendeket követnéd, akkor válassz egy bővebb szabású fazont, olyat, mint amit Jennifer Lopez is viselt pár héttel ezelőtt. A széles szárú verziók az őszi divatot fogják uralni.

A képen látható termékek ára sorszám szerint: 1. H&M, 2995 forint, 2. Stradivarius, 3995 forint, 3. H&M, 6995 forint, 4. Stradivarius, 3995 forint, 5. H&M, 4995 forint, 6. Stradivarius, 4594 forint.

 

Az úgynevezett öltönynadrágok között szintén érdemes szétnézni. A színes verziók már a tavaszi-nyári kollekciókban is rendszeresen felbukkantak, melyek ősszel még remekül kihasználhatók. A nyár végi leárazásokon az eredeti ár töredékéért lehet beszerezni a sikkes darabokat.

A képen látható termékek ára sorszám szerint: 1. Mango, 3995 forint, 2. H&M, 4495 forint, 3. Zara, 2995 forint,4. Mango, 9595 forint.

 

Az őszre készülve a különféle kötött holmik sem maradhatnak ki a sorból. A szezont főként a horgolt holmik uralták, a nyár végével pedig ismét előkerülnek a vastagabb anyagból készült pulóverek. Jelenleg is találhatsz pár puha szvettert, a klasszikusok sosem mennek ki a divatból, ajánlott őket jó minőségben megvásárolni.

 

A képen látható termékek ára sorszám szerint: 1. Zara, 1995 forint, 2. H&M, 3995 forint, 3. Stradivarius, 1595 forint, 4. Mango, 8995 forint.

 

A képen látható termékek ára: Reserved kötött felső, 2995 forint, Reserved pamuting, 3995 forint.

 

Kiegészítők szempontjából a cipők között érdemes alaposan szétnézni. A szandálok helyett válaszd a zárt verziókat, az espadrilles például évek óta minden nyáron felbukkan. Szinte már állandó a trendek között, ha megvásárolod, garantáltan nem fogod megbánni. Zártabb fazonokban úgyszintén érdemes gondolkodni, ősszel nagy hasznát veheted az edzőcipőknek és a mokaszineknek.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

Képek a cikkben: Retikül. 

  • Megosztás:
hirdetés