A nyári időszakban roppant népszerű derékhangsúlyos, karcsúsító overallok többféle fazonban jelen vannak a kínálatban, szabásukból adódóan pedig sokféle testalkat számára előnyösek, ráadásul roppant nőiesek.

hirdetés

A könnyed, lágy esésű nadrágruhák praktikus viseletnek bizonyulnak nyáron, különösen azok számára, akik kényelmetlenül érzik magukat ruhában, szoknyában, ugyanakkor egy jól kihasználható, nőies, mégis kánikulabarát darabra vágynak.

Az idei nyári szezonban zömében karcsúsító szabású overallok szerepelnek a kínálatban, a derékhangsúlyos, lefelé A vonalban bővülő nadrágszárakkal ellátott fazonok nemcsak kényelmesek és csinosak, hanem sokféle testalkat számára előnyösek.

A nyári szezon abszolút kedvencei: nőies karcsúsító overallok a kínálatból

Ha nincs idő azon vacillálni, hogy melyik darab mivel passzol össze, vagy úgy érzi az ember, hogy nincs mit felvennie, a szekrényben lapuló nadrágruhák mindig mentik a helyzetet.

Idén főként a könnyed anyagú, lágy esésű, hosszú szárú darabokra fókuszál a divat, de a rövidnadrágos verziók után sem kell sokat kutakodni, mert éppúgy megtalálhatóak a széles választékban.

 

A nyári hangulatért a nagy léptékű virág- és növényminták, a friss pasztelles, valamint a vidám, élénk színek és a szellős, könnyed anyagválasztások felelnek, melyek a karcsúsító szabásokkal találkozva roppant nőiessé teszik az overallok kínálatát.

A magasra helyezett derékhangsúly, illetve a derékszabástól lefelé bővülő szabások előnyösen formálják az alakot, arányossá teszik a sziluettet. Nemcsak kényelmes és nőies, hanem rafinált megoldásnak bizonyul az átlapolt dekoltázs, az alaknyújtó V kivágás és aszimmetrikus vállú felsőrész, a deréktól lefelé A vonalban bővülő, lágyan redőző nadrágszár, valamint a derékvonalat még jobban kiemelő megkötő vagy öv.

Az efféle kialakítású nadrágruhák homokóraalkat, teltkarcsú vagy karcsú testtípus esetén egyaránt csinos fazonválasztásnak számítanak, hiszen egyensúlyba hozzák a váll- és csípővonal szélességét, kiemelik a derékívet, hosszanti redőikkel és széles szárkialakításukkal pedig nem tapadnak rá az alsótest vonalaira. Elrejtik a kisebb pocakot, és nem hangsúlyozzák a combok vastagságát.

Ráadásul rengeteg olyan darab került be a kínálatba, ami többféle alkalomra ideális, elegáns kiegészítőkkel tálalva a nyári esték programjaihoz igazodik, de papuccsal kombinálva nőiesen laza városnéző, vízparti öltözék lehet belőle, és utazáshoz is roppant kényelmes.

A képgalériában mutatjuk, milyen nőies szabásokra bukkanhatsz a kínálatban.

Kiemelt képek: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés