Idén nyáron telitalálat volt a sárga, és úgy tűnik, vibráló energiájával az őszi divatot is felpezsdíti. Felejtsd el a búskomor színeket, mert az új szezon egészen mást ígér!

Bár a sárga árnyalatok nem meglepőek az őszi palettán, hiszen a tervezők gyakran merítenek ihletet a lehulló falevelek festői színvilágából, idén nemcsak az okkeres, tompa változatok lesznek népszerűek, hanem a vibráló citrom- és napsárga veszi át az uralmat.

A divatszínek terén izgalmasnak ígérkezik az őszi szezon, hiszen a legélénkebb vörös, kék és pink tónusok mellett az erőteljes sárga ad egy kis vérátömlesztést a ruhatárunknak. Számos divatház resort kollekciójában felbukkannak a napfényes árnyalatok, melyeket vízkékkel, bézzsel, aranybarnával, sőt, még rózsaszínnel is kombinálhatunk.

Szerencsére ez a vérpezsdítő trend nemcsak a high fashion színterén hódít, hanem a kiskereskedelmi ruhaüzletek kínálatába is befúrta magát, így ez a kis ízelítő inspirációként szolgálhat annak, aki követni szeretné a sárgával kikövezett irányvonalat.

  • Megosztás:
hirdetés