Az ősz közeledtével egyre többször kerülnek elő a kényelmes, nőies zárt cipők. Az átmeneti szezonra sok nő olyan lábbelit választ, amely könnyen variálható, ezáltal megkönnyíti az öltözködést. Az aktuális felhozatal rendkívül sokrétű, így a sikkes, mindennapi rohangálásra alkalmas fazonok is megtalálhatók benne. Mutatjuk a kora őszi kedvenceinket!

hirdetés

A szezonváltás mindig sok újdonsággal kecsegtet a divat terén. Az üzletekben szép lassan felsorakoznak az őszi cipők, melyek között a népszerű fazonok újragondolt verziói, valamint a klasszikus megoldások éppúgy megtalálhatóak.

Ám nem csak az újdonsült lábbelik kerülhetnek előtérbe, a tavaly vásárolt holmik zöme szintén időszerűvé válik, ugyanis vannak olyan örökzöld kialakítások, melyek nem mennek ki a divatból, így a leárazásokon beszerzett kincsek szintén jól hasznosíthatók az évszakváltás során. Ám, már betörtek az új irányzatok, melyek megalapozzák az őszi trendek hangulatát.

Sokan újonnan vásárolt ruhaneműkkel frissítik fel a gardróbjuk tartalmát, de a kiegészítőknek legalább akkora szerep jut a stílus megalapozásában. A jól megválasztott lábbelik teljesen más hangulatot varázsolnak. Az élére vasalt nadrág például elegáns hatást kelt magassarkúval, egy vagány derby cipővel azonban inkább modern lesz az összkép. Sok múlik a cipőn, tehát a választást nem szabad elsietni.

Az utolsó nyári napokon már javában nézelődhetsz az őszi holmik között, így még a hűvösebb idő beköszönte előtt beszerezheted a szükséges darabokat.

Ezek a nőies zárt cipők minden stílusban megállják a helyüket

Cipővásárlás előtt érdemes átnézni a ruhatárat, és olyan darabot választani, ami sokféle stílusban elsüthető. Az egyes irányzatok keveredése továbbra is uralja a divatot, ezért a legtöbb kreációt számtalan módon viselheted. Jó döntés, ha olyan lábbelit vásárolsz, ami elegáns és kicsit lazább szettben egyaránt prímán muzsikál.

 

Igazán változatos a felhozatal, sok izgalmas fazonnal találkozhatsz. Továbbra is hódítanak a vagány mokaszinek, illetve a vastagabb talpú derby cipők. Az efféle darabok remekül mutatnak farmerral, blézerrel, ám akár egészruhával kombinálva is elsütheted őket. A klasszikus fekete, barna árnyalatok mellett megjelennek az élénkebb vagy pasztelles színek, amelyek sokkal változatosabbá teszik a megjelenést.

Az elegáns, férfias vonalon túl a finom nőiesség éppúgy hangsúlyt kap, a bájos, kifinomult összkép az újragondolt balerinák segítségével is megteremthető. A vékony talpú lábbelik nagyszerű alternatívaként szolgálnak az átmeneti időszakban, és már nyár végén előkerülhetnek. Ha franciás összképet szeretnél, akkor a piros cipőt ne hagyd ki.

Újdonságként jelennek meg a ötvenes-hatvanas évek slárgerdarabjai, a Mary Jane fazonok, melyek az apró pántoktól, vagy alacsony sarkaktól lesznek igazán izgalmasak. A kényelmes sportcipők úgyszintén elsüthetőek számos stílusban. Szoknyával, nadrággal egyformán jól mutatnak, akár még romantikus egészruhával is variálhatod őket.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés