Ahogy a papucs, a fürdőruha viselése is egyre népszerűbb az utcán. Persze, megvan a helye és az ideje, hogy hol és mikor érdemes elsütni, például a szabadság ideje alatt, vízpart közelében.

Mivel a body egyre divatosabb, és az egyrészes fürdőruha is kivívta magának a figyelmet az idei szezonban, nem kérdés, hogyan indult útjára ez a trend. Ha épp a szabadságodat élvezed, vagy fesztiválozol, a body-t bátran lecserélheted egy különleges fazonú, fűzős vagy trükkösen kivágott úszódresszre, mely remekül mutat magas derekú szoknyával, sorttal vagy éppen farmernadrággal.

Bár lassan vége a nyárnak, a nagy melegben még sokan keresnek felüdülést a vízpartokon. Ha csak hétvégére ruccan ki az ember, nyilván nem gondolja túl a csomagját, és minimum egy vagy két szett ruhát visz magával. Ez az irányzat azonban még jobban leegyszerűsíti a kikapcsolódást, hiszen a strand után rögtön egy buliba csöppenhet az ember, és nem is kell sokat változtatnia a megjelenésén.

Medencés bulikon, fesztiválokon szintén praktikus lehet a fürdőruhát választani szűk felső vagy body helyett, mely változatosan beilleszthető az utcai öltözékbe, persze attól függően, hogy milyen stílust képvisel.

 

 

  • Megosztás:
hirdetés