A fenntarthatóságot és az etikus gyártást szem előtt tartó Fanna Polewear nevű magyar márka csodás érzékkel ötvözi a rúdsporthoz, az edzőtermi edzéshez, valamint a sportos utcai stílushoz passzoló kényelmes, mégis divatosan nőies elemeket.

hirdetés

Bár sokat hallottunk már a rúdfitneszről, és nagy csodálói vagyunk a nőiességet, kecsességet, ugyanakkor hajlékonyságot és elképesztő izomerőt igénylő gyakorlatainak, azért azt nem mondhatnánk el magunkról, hogy jártasak lennénk a rúdsportban.

A testedzés viszont ilyen-olyan formában a mindennapjaink része, ezért jól tudjuk, hogy a nőiesség és az önbizalom megélése a sportban éppolyan fontos, mint a mindennapi öltözködésben.

Noha senkit nem érdekel, hogy épp milyen szettben vívjuk meg belső harcainkat az edzőteremben, a futópályán, az uszodában, vagy épp egy jógaórán, de a közérzetünk szempontjából nagyon nem mindegy, hogy a rajtunk lévő sportruha mennyire támogatja a magabiztosságunkat, a lelkierőnket, a komfortérzetünket és a motivációnkat.

Fontos, hogy egy nő sportolás közben is jól érezze magát a bőrében, szeresse minden porcikáját, és élvezze azt, ahogyan kapcsolódni tud a testéhez. Ebben a megjelenés éppúgy szerepet játszik, pláne a rúdsportban, melynek táncos és akrobatikus elemeket tartalmazó könnyed, légies mozdulataiban a nőiesség megélése, kiteljesedése és közvetítése különösen nagy hangsúlyt kap.

A magyar polewear márka, a Fanna is ebből merít inspirációt, figyelembe véve a nők egyedi igényeit.

A Fanna Polewear darabjai gyönyörűen kiemelik a nőies formákat: képeken a kollekció

A magas minőségre és a fenntarthatóságra éppúgy összpontosító Fanna márka tökéletesen egyesíti a pole-, a swim-, a gym- és a jeanswear elemeit. A tervező, Nagy Fanny tehetsége nemcsak a sportruhák megálmodásában, hanem a brandépítésben is megmutatkozik.

 

A környezettudatosság az anyaghasználatban, valamint az etikus gyártásban és az újrahasznosított csomagolásban egyaránt tetten érhető. Távoli, nagyüzemi varrodák helyett a Fanna darabjai helyben készülnek, minősített alapanyagokból. Az organikus pamuton kívül az úgynevezett Econyl nejlonfonal is a ruhák alapját képezi, amely óceáni műanyag hulladékokból, halászhálókból és ipari műanyagokból előállított strapabíró nejlon. Előnye, hogy újra és újra felhasználható, tehát a belőle készült ruhadarabok elhasználásuk után ismét visszakerülhetnek a gyártási körforgásba.

Mindemellett a Fanna sportruházati kreációi roppant színesek és nőiesek, melyek igazodnak a testmozgás kényelmi feltételeihez, ugyanakkor divatos megjelenést biztosítanak.

A Pole and Aerial Art Hungary keretein belül megtartott Fanna-bemutató csodás show-t tartogatott a nézők számára. Az első, pozitív benyomást még inkább felerősítette bennünk, hogy a márka különböző testalkatú modelleken mutatta be kollekciójának sokoldalú darabjait. A sportdresszként és fürdőruhaként egyaránt viselhető bodyk és kétrészes szettek nem csak kisportolt, tónusos alakon mutatnak jól, a divatos keresztpántok például azon túl, hogy a mozgás kényelmét biztosítják, optikailag szépen karcsúsítják a sziluettet. A bemutatót Kútvölgyi Sára énekesnő kísérte előadásával.

Kiemelt kép: Turcsik Márk/Fanna. 

Képgaléria képei: Turcsik Márk/Fanna.

  • Megosztás:
hirdetés