A New York-i divat világhírű, Párizs és Milánó mellett az egyik legismertebb város, ahol a trendek bizony nemcsak népszerűvé válnak, hanem születnek is. A vlogger az Upper East Side-on készít videókat, s rendszerint megmutatja, hogy aktuálisan miért rajonganak a nők. Egészen izgalmas szettekben élvezik az átmeneti szezon adta öltözködési lehetőségeket.

hirdetés

Az aktuálisan népszerű divathullámok általában az egész világot meghódítják. Jóformán mindenhol ugyanazok a trendek tarolnak, az országok közötti különbség mégis érzékelhető. A párizsi és a milánói öltözködést például határozottan meg lehet különböztetni, a New York-i stílust pedig semmiképp nem lehet kihagyni a sorból. Noha a legtöbben a francia nők stílusából merítenek inspirációt a hétköznapi szettek összeállításakor, az Upper East Side-on sétálgató hölgyek megjelenéséből éppúgy érdemes elraktározni pár ötletet.

Aki figyelemmel kísérte Carrie Bradshaw történetét és nézte a Szex és New York című sorozatot, az pontosan tudja, hogy New York egy igazi divatfőváros. Az utcákon töménytelen mennyiségben jönnek szembe a sikkes dizájnerdarabok, számtalan luxusmárka üzletébe lehet betévedni, valamint a menő divateseményekből is Dunát, vagy ez esetben East Rivert lehetne rekeszteni. Az amerikai nők abszolút figyelemmel kísérik a divat változásait, azonban a különböző trendeket saját ízlésükre formálják. Az Upper East Side-on mindenki egyedien, stílusosan és hihetetlenül sikkesen öltözik.

A New York-i divat izgalmas, pezsgő és rendkívül egyedi

New York egyik legelitebb környékén természetesen feltűnnek a klasszikus, elegáns és kifinomult összeállítások, ám sokan vannak, akik egy kicsit merészebb vonalat képviselnek a ruházatukkal. Simán jöhet a rövidnadrág és a csizma párosa, s bármilyen elegáns környékről van szó, a nők itt is lazán összeboronálják a csinos, nőies ruhákat egy szimpla edzőcipővel.

 

A New York-i hölgyek nagyon figyelnek a szettben szereplő árnyalatok harmóniájára, rendszerint egységes, egymáshoz passzoló darabokat viselnek, amelyek azért stílusukban sokszor egészen eltérnek egymástól. Merészek és bevállalósak, mégsem rombolják le a kisugárzásukat. Úgy nőiesek és sikkesek, hogy mindeközben az öltözékük tökéletesen tükrözi személyiségüket. Nem félnek a különböző minták összeboronálásától, az eredmény mégsem túlzó vagy zavaró.

Az irodai szetteket sem gondolják túl, az egyszerűségben hisznek. A kosztümök és a ruhák azonban minden esetben passzolnak az alkati adottságaikhoz, erre kiemelten figyelnek. Gyakran dobják fel a szimpla farmert egyszerű magassarkúval, az összkép mégis roppant stílusos.

 

A vlogger azt is megmutatja, hogy a New York-i divat bizony előnyben részesíti a menő luxusmárkákat. Lehetséges, hogy az Upper East Side előkelő lakónegyedének hölgyei nem tartanak legalább száz kiegészítőt a gardróbjukban, azonban a táskáik szinte biztos, hogy márkásak. Sokszor éppen ezek a különleges darabok teszik izgalmassá az egyébként teljesen egyszerű szetteket.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés