Ezt a lenge holmit nem muszáj a szekrény mélyére süllyeszteni, csupán egy egyszerű öltözködési praktikát kell bevetni, hogy a hidegebb napokon is gond nélkül viselhesd. A kilencvenes évekből ismert pántos miniruha a réteges téli szettekben is megállja a helyét.

hirdetés

Akár a divatszakértő, Rachel Green is ajánlhatná a miniruhával kombinált garbós szetteket, melyek többször is feltűntek a kilencvenes évek közkedvelt sorozatában, a Jóbarátokban. Az összeállítás azért annyira közkedvelt, mert egy roppant egyszerű, mégis szuper nőies ruhafazon kap benne helyet.

Szuper csinos a miniruha télen, és fagyoskodni sem kell benne

Az outfit úgy teljes, ha a dressz alá kerül még egy réteg ruha, amivel megkapja a megjelenés a jellegzetes retró hangulatát. Nem okoz majd gondot a miniruha rövid fazonja sem, ha egy vastagabb testszínű vagy fekete harisnyával viseled. Meg is duplázhatod a harisnyarétegeket: a testszínűre kapj fel egy fekete, esetleg színes darabot. Továbbá egy sikkes hosszú szárú csizmával párosítva irtó vagány lesz a szett. Ezáltal nem lesz kirívó a viselet, és a hideg időben sem kell vacogni benne. Természetesen ajánlott hozzá a hosszú fazonú kabát!

Akár egy egyszerű, fekete ruhát is választhatsz, hiszen már önmagában nagyon letisztult és elegáns hatást kelt, de az izgalmas mintás változatai éppúgy remekül mutatnak.

 

Ha kicsit fel szeretnéd dobni a megjelenésedet, akkor fémcsatos övvel viseld a miniruhát, és társíts a szetted mellé valamilyen csillogó ékszert vagy stílusos kis táskát.

 

A kockás mintát központba helyező divatőrület minden évszakban felüti a fejét. A miniruha is csodásan mutat ezzel a retró trenddel keverve. Legyen az skót vagy ginghamminta, nagyon könnyen színt visznek a hétköznapokba. Ezek a darabok fehér és világos bézs színekkel kombinálva sokkal vidámabb és frissebb hatást keltenek.

 

A sikkes garbók mellett szimpla inggel úgyszintén kipróbálhatod a miniruhás összeállítást. Ha pedig a kabát alatt még elkéne egy pluszréteg, akkor felkaphatsz a dresszre egy nőies blézert, kötött kardigánt vagy egy műszőrme kabátot.

 

Kiemelt kép és cikkfotók: Pinterest.

  • Megosztás: