Melanie Griffith feledteti velünk a zsabós blúz stílusfejlődésének kisiklásait, nemrég roppant elegáns szettben viselte.

hirdetés

A hatvanas-hetvenes évek divatjában fontos szerepet töltött be a fodros kialakítású blúz, így azóta valahányszor felelevenítették a trendek, hozzákapcsolódott a retró életérzés. A kilencvenes években újra felkapottá vált, ám azokból az időkből nincsenek túl jó emlékeink róla, többnyire ízléstelen, giccses, csiricsáré öltözékek tartozéka lett, ebből a pozíciójából pedig sokáig nehéz volt kimozdítani.

A 2010-es években ismét visszatért a zsabós blúz, és a stílusában már nyoma sem volt a hippikorszak vagy a kilencvenes évek divatlenyomatának, az elegancia népszerű kellékévé vált. A fodros díszítés 2024-ben is nagy szerepet kap, a romantika ugyanis megint fókuszba kerül.

Melanie Griffith sikkes összeállítással erősített rá a zsabós blúz stílusában rejlő eleganciára.

Melanie Griffith hófehér szettje üde és nőies: zsabós blúz elegánsan

Melanie Griffith több hírességgel együtt a Női Rákkutatási Alap adománygyűjtő estjén vett részt április 10-én, a 66 éves színésznő hófehér nadrágkosztümöt választott az elegáns eseményre, amelyhez remekül passzolt a krémszínű blúz.

Képek: Kevin Winter/FilmMagic, Aliah Anderson/Wirelmage/Getty Images.

 

A finom, könnyed esésű fodrok lágyítják a nadrágkosztüm letisztult, szigorú vonalvezetését, ugyanakkor izgalmasabbá teszik a monokróm összeállítást. A színésznő csodásan festett ebben a visszafogottan elegáns öltözékben, a világos tónusválasztás harmatos üdeséget kölcsönzött megjelenésének.

Kiemelt kép: Kevin Winter/FilmMagic/Getty Images.

Cikkfotók: Kevin Winter/FilmMagic, Aliah Anderson/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés