Szokatlan kialakításából adódóan ez az egészen egyedi ruhadarab könnyen átalakítható különféle stílusú topokká. A melegebb és a hűvösebb napokon is fel lehet használni, mivel a megkötős felső nem csak önmagában, hanem plusz rétegekkel – ingekre, blúzokra felapplikálva – is jól mutat.

hirdetés

Olyan, mint egy befejezetlen ruhadarab, hiszen csak egy elszegett anyagról van szó, mégis ötféleképpen hordható az influenszer szerint, de a kreatívabbak akár meg is duplázhatják ezt a számot.

Egyszerű blúzokkal és rövid ujjú felsőkkel is variálható, rendkívül praktikus, ezért biztosan nem kerül a kihasználatlan ruhák kupacának a tetejére, ha szert teszel egy ilyen multifunkcionális, sokféleképpen viselhető topalapra. Attól függően, hogyan kötöd magadra az anyagdarabot, más-más fazonú felsőket kaphatsz, ezért bármennyiszer sütöd el az öltözékedben, biztosan nem fogod megunni.

Kedved szerint váltogathatod a megkötős felső stílusát: nőies és laza is lehet

A meleg napokon nem szükséges aláöltözni, hiszen a mellkast takarva csinos top válik belőle. Mivel egyes típusainak négy darab megkötője van, ezért stabilan lehet rögzíteni a felsőt, így nem kell amiatt aggódni, hogy elcsúszik. A pántokat ráadásul kedvedre variálhatod, akár többféle dizájn is kialakítható velük. A kötött verzió ne riasszon el nyáron sem, hiszen most nagyon divatosak a horgolt és kötött topok, ebből pedig jóval több fazont ki tudsz hozni, mint egy átlagos, átalakításra alkalmatlan felsőből.

Az influenszer által bemutatott verzióban látható, hogy nem feltétlenül muszáj megkötni a felső végeit, akár szabadon is lóghatnak, vagy be lehet tűrni a hajtások közé.

A megkötős felső viselésével takarható a hát, így ízléses dekoltázzsal is meg lehet jelenni benne. Ám, ha netán egy szép felsőnek hagynál teret, esetleg ékszert szeretnél viselni, akkor is kapóra jön ez a ruhadarab. Azonban a mellkast fedve is nagyon elegánsan hat.

Hűvösebb napokon, vagy ősszel inggel is variálhatod a megkötős topot, nagyon mutatós szettet alakíthatsz ki a két darab kombinálásával. Még az oversize fazonokat is be lehet vállalni, hiszen a top feszesen rá tud simulni a testre, az ing pedig egy kis lazaságot lop majd a megjelenésbe. A késő őszi, kissé hűvösebb napokon sem kell félretenni a praktikus darabot. Egy szűk garbóval például nagyon konszolidált hatást kelt.

Van azonban egy sokkal nyáriasabb verziója is, ami egy hosszú sálra hasonlít leginkább. Puha, rugalmas anyagból készül, és az elődjéhez hasonlóan, többféleképpen viselhető annak függvényében, hogyan köti magára az ember. Előnye, hogy egy ilyen anyagdarab elkészítését még a varráshoz nem értők is bevállalhatják otthon, hiszen csak egy téglalapszerű pamutdarabot kell körbevarrni, hogy ne bolyhosodjanak ki a szélek.

A trükkösen megköthető felsőt halter wrap top néven lehet megtalálni számos webáruház felületén.

Kiemelt kép: inmyseams/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés