Bár egyre nagyobb divat, hogy a cipőből látványosan kikandikál a zokni, pár mozdulattal könnyedén láthatatlan lehet, ha ódzkodsz az aktuális trendektől. Bár a legtöbb nő követi a divatot és naprakész azzal kapcsolatban, hogy mi a legújabb sikk, vannak bizonyos elemek, amik egyeseknél garantáltan kiverik a biztosítékot. A szandál-zokni kombináció után most a loafer-zokni párosítás osztja meg a divatrajongókat. Így tüntetheted el a kilógó zokniszárat, ha nem szeretnéd meglovagolni az új trendet.

hirdetés

A kikandikáló zokni így lesz pillanatok alatt láthatatlan

Bizonyos esetekben sikkes lehet, ha kilátszik a zokni szára a félcipőből, pláne ha egy díszes, különleges darabról van szó. Minden apró részlet öltöztet, ám sokan el sem tudják képzelni, hogy láthatatlan zokni helyett lábszárközépig érő verziót viseljenek egy elegáns loaferrel. Szerencsére nem kell sikítófrászt kapnia azoknak sem, akik kiborulnak ettől az új trendtől, és nem találnak otthon röviden szabott fazont. Ezzel az egyszerű trükkel pillanatok alatt elrejthető a kikandikáló zokniszár.

Sokan nem csupán a trend furcsasága miatt ellenzik a lábszárközépig érő zoknik viselését egy félcipővel kombinálva. A kilógó zokniszár könnyedén előnytelenné teheti az alakot, optikailag szélesítheti vagy rövidítheti a formás lábakat. Ez a probléma azonban seperc alatt orvosolható, csupán a videóban látható mozdulatokat kell követni.

Mindenféle zoknival kivitelezhető a trükk, legyen szó nejlon- vagy pamutverzióról, a gyors praktika mindenképp működni fog!

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés