Ősszel viszonylag könnyű az öltözködés, hiszen szoknyákat, nadrágokat, kötött holmikat egyaránt kombinálhatsz egymással, és a kabátokkal is kedved szerint trükközhetsz. Az új kollekciók szintén ilyenkor jelennek meg, ám nem szükséges azonnal valamelyik üzletbe rohanni, mivel pár meglévő kulcsdarab nagyszerűen feldobja a megjelenést.

hirdetés

Az évszakváltást a legtöbb nő rejtett izgalommal várja, hiszen végre előkerülhet a kedvenc csizma, ami már hónapok óta a szekrényben pihen, vagy a nyári leárazáson vásárolt pihe-puha pulóver. Az évszak elején a legtöbben tele vannak ötletekkel, és szívesen kombinálják a különféle színeket, anyagokat.

Ám a kezdeti lelkesedés sokszor alábbhagy, és hamar el lehet jutni a nincs egy göncöm se állapotig. Ilyenkor sem érdemes azonnal vásárolni, hanem inkább nézd végig alaposan a ruhatáradat, és próbáld meg abból kihozni a maximumot, amid van. Meg fogsz lepődni, mennyi variációra adódik lehetőséged, új dolgok beszerzése nélkül!

Változatos megjelenés ősszel, kulcsdarabokkal

A ruhák felhalmozása nemcsak környezetvédelmi szempontból káros, hanem az ember pénztárcáját sem kíméli. Ezért az aktuális trendek gyorskészlete helyett, érdemesebb örök darabokra beruházni, hiszen ezeket évek múltán ugyanúgy fel tudod majd venni.

Ősszel ilyennek számítanak a szövetkabátok, blúzok vagy félcipők, melyek szezonról szezonra változatlanul sikkesek, így egyetlen nő ruhatárából sem hiányozhatnak. A színek és az anyagok variálásával pedig könnyedén feldobhatod a megjelenésed, így biztosan nem lesz szükséged új ruhára.

A kabát a legtöbbet viselt ruhadarab a hűvösebb hónapokban, sokszor csak ez látszik az egész szerelésből, ezért érdemes színeset vagy mintásat beszerezni belőle. A snassz szetteket izgalmassá, a színeseket pedig vibrálóvá varázsolja. Természetesen nem szabad túlzásba esni, hiszen könnyen bazáriá válhat az összhatás.

A színekkel éppúgy izgalmasan játszhatsz: ha például a kabát színe passzol a nadrágéhoz, az kifejezetten stílusos tud lenni, ahogyan a barna kiegészítőket sem érdemes hanyagolni. Idén ősszel a neutrális szettek nagyon divatosak, ezért nyugodtan beépítheted az öltözékedbe a bézs és a barna rokonárnyalatait.

 

A kardigánról már kiderült, hogy a nagymama szekrényén kívül is megállja a helyét, könnyedén rétegezhető, és, ha ügyesen kombinálod, akkor fiatalos hatást fog kelteni. Loaferrel és sállal megbolondítva pedig franciásan laza lesz a megjelenésed.

A kiegészítőket szintén sokféleképpen adagolhatod a csodás összhatásért, hiszen az őszi ruhák jó barátságot ápolnak az övekkel, valamint a hangsúlyosabb ékszerekkel.

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images.

  • Megosztás: