A kötött pulóverek egyik őszi-téli szezonból sem hiányozhatnak, mivel amellett, hogy praktikusak, még csinosak is. A puha szvetterek az utóbbi időben már levetkőzték az unalmas, egyhangú jelzőket, és manapság már inkább egy izgalmas stílusfűszernek számítanak, mivel jól mutatnak az aktuális slágerfazonokkal. Az üzletekben igazán változatos a felhozatal, így könnyedén ráakadhatsz a tökéletes pulcsira.

hirdetés

A szvettereket sokáig az unalmas, ódivatú jelzőkkel illették. A sikkes, nőies ruhatárba ezért ritkán került be. Szerencsénkre a divattervezők felismerték a ruhadarabban rejlő lehetőségeket. Pár éve már változatos formákban jelenik meg a kifutón, az utóbbi időben pedig annyira rákattantak, hogy a vékonyabb kötött pulóverek már nyáron is felbukkantak a repertoárban.

Nőies kötött pulóverek, amelyek mindennel jól mutatnak

A kötötteket is áthatja a nosztalgikus fuvallat, ezért a letisztult, modern vonalvezetés mellett felbukkannak a retró stíluselemek. A nyolcvanas-kilencvenes évek mintás, feltűnő fazonjai még a legegyszerűbb farmeres összeállítást is képesek felpezsdíteni. A hatalmas, színes ruhadarabok vidámságot közvetítenek, felpezsdítik megjelenést. Ám megfelelően kombinálva könnyedén megteremthető velük a harmónia.

Az egyszerűbb szvettereket könnyű variálni, és jól mutatnak szoknyás vagy nadrágos összeállításban. Ha szeretnéd vagányabbá tenni a szerelésed, akkor jöhetnek a bőrhatású kreációk. A vékonyabb kötötteket akár rétegezheted is, bekerülhetnek oversize blézer vagy ingkabát alá.

 

A színekkel úgyszintén játszadozhatsz, ha a letisztult eleganciát kedveled, akkor porondra kerülhetnek a monokróm összeállítások, ezeket egyszerű szövetkabáttal koronázd meg. A bátrabbak kísérletezhetnek a merész árnyalatok kombinálásával.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images.

Képgaléria nyitóképe: Christian Vierig / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés