A korall egy elképesztően romantikus és elegáns divatszín a tavaszi szezonban, kár lenne lehagyni a palettáról. Amennyiben igazán jól áll, izgalmasan és sikkesen viselheted a hétköznapi összeállításokban.

hirdetés

Az idei év egyértelműen a visszafogott púderes árnyalatokról szól a divat világában, a tavaszi szezon színpalettája abszolút a könnyed, lágy tónusokra épül. Az év színe, a Peach Fuzz egy lágy, krémes barackos árnyalat, ami mind a sminkekben, mind pedig az öltözködésben abszolút megjelenik 2024-ben. Van azonban egy klasszikus divatszín, ami nem áll olyan távol a népszerű Peach Fuzztól, és legalább olyan népszerű a szezonban. A korall hihetetlenül elegáns és romantikus, cseppet sem tolakodó vagy túlzó, mégis látványosan felpezsdíti a mindennapi összeállításokat.

A korall az egyik legszebb divatszín tavasszal

Amikor szóba kerülnek a lágy, könnyed tavaszi árnyalatok, a legtöbben a púderrózsaszínre, a babakékre, a mentára vagy a bézsre asszociálnak. Bár ezek a legismertebb alapszínek, a visszafogott paletta rejteget még magában izgalmas és gyönyörű tónusokat. A korall igazi klasszikus, romantikussá és nőiessé varázsolja a megjelenést, miközben cseppet sem harsány vagy tolakodó. Elegáns és hétköznapi szettekben ugyanúgy megállja a helyét.

 

Noha vannak, akik úgy gondolják, hogy a ruhák fazonja számít leginkább, és arra kell a legnagyobb hangsúlyt helyezni a választáskor, a holmik színe sem elhanyagolható. Fontos, hogy a kiválasztott árnyalat passzoljon a személyiséghez, a bőrtónushoz, a hajszínhez és a szemszínhez, valamint az adott alkalomhoz is, másként a megjelenés nem lesz harmonikus és letisztult.

A tavaszi időszakban egyébként is jellemző, hogy a finomabb, könnyedebb árnyalatoké a főszerep, hiszen a természet éledezésével, a virágok nyílásával egyidejűleg az öltözködés is felélénkül a téli komorság után. A korall tökéletes választás, mert bár feltűnő, cseppet sem túlzó, meglehetősen könnyed, lazúros árnyalat. Bár kissé furcsán hangzik, de színt visz a megjelenésbe, eltér a szokásos tavaszi divatszínektől, ettől függetlenül nem olyan domináns, erőteljes és határozott, mint az egyébként rendkívül trendi és dögös vörös árnyalat.

Könnyedén kombinálhatod más színekkel, nem kell a teljes ruhatáradat a koralltónusú ruhadarabokhoz igazítani. Bézzsel és fehérrel roppant elegánsan mutat, de még a piros és a rózsaszín is remekül mutat mellette. Barna kiegészítőkkel szintén összeboronálhatod, a merészebbek pedig kipróbálhatják, hogy milyen ízlésesen mutat egy púderes mentaárnyalat mellett.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés