Nagy valószínűséggel a legtöbb nő gardróbjában lapul pár olyan ruhadarab, amely a kivillanó melltartópánt miatt ritkán kerül elő. A sokakat zavaró esztétikai hibát azonban könnyen ki lehet kerülni egy egyszerű praktikával. Így a problémás kreációk is gyakrabban viselhetőek!

hirdetés

A csinos felsők és ruhák olykor nagyon változatos módon kapnak kivágásokat, nem beszélve a csőtoppokról és a pánt nélküli ruhákról, melyek teljesen szabadon hagyják a mellkast és a hátat. Habár ezen esetekben el is felejthetnénk a melltartót, ez sajnos nem minden helyzetben ilyen egyszerű.

A pánt nélküli fehérneműk nagy hasznunkra lehetnek, különböző technikákkal pedig a lecsatolható pántokat is el lehet rejteni. Azonban időnként ezek a darabok elcsúszhatnak, dúsabb keblek esetében pedig kevésbé tudják tartani az idomokat.

Egyszerű trükk, amitől megszépül a kilógó melltartópánt

Egy influenszer nagyon hasznos praktikát talált ki annak érdekében, hogy a kedvenc melltartóját bármilyen ruhával viselhesse, és eközben a pántoktól se kelljen megszabadulnia. Az apró trükk ráadásul látványvilágában annyira sikkesen mutat, hogy egyáltalán nem kelt fehérnemű hatást.

A blogger a videóban egy testszínű pántra egyesével ragasztja fel strasszköveket. Ha egy vékonyabb pántot választasz, azzal jelentős időt spórolhatsz meg, így hamarabb elkészül a csillogós kiegészítő. Ahhoz, hogy véletlenül se menjen pocsékba a befektetett munka, érdemes E6000 típusú ragasztót használni, ami ideális ékszerragasztáshoz. A segítségével a strasszok kisebb eséllyel potyognak le a mosás közben.

A hasznos átalakítás után egy fekete dressz, és egy selyemruha is dupla olyan elegánsan mutat, hiszen az ízlésesen csillogó pánt az egyszerű szetteket pillanatok alatt feldobja. Ám, ha nem szeretnél órákon keresztül ragasztgatni, akkor a strassz pántokat több webshopból is beszerezheted!

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés